Presentació dels tallers de Mindfulness de l’Associació TEA de les Terres de l’Ebre

Comptarà amb la presència de Manel Saltor, un especialista en meditació Mindfulness

tallers mindfulness tea i tdah
Està demostrat que el Mindfulness ajuda als infants amb TEA i TDAH // Foto: Federació Catalana d’Autisme

Demà 11 de febrer a les 17h l‘Associació Trastorn de l’Espectre Autista Terres de l’Ebre, juntament amb AHIDA-TTE (Associació de TDAH de les Terres de l’Ebre) organitzen uns tallers de Mindfulness (Atenció Plena) que se celebraran a l’antic local de l’obra social de Caixa Catalunya (anomenat La Pedrera), a l’avinguda Catalunya 103-109 d’Amposta.

Es faran grups per edats, de 5 a 11 any i de 12 a 18 anys. Els tallers constaran de vuit sessions de dues hores cadascuna (sis per al nens i nenes, i dues per als pares dels nens que hi participen). Els preus dependran del nombre de persones que s’hi inscriguin, però es preveu que sigui de 115 euros per als socis de les associacions i 180 euros per als no socis.

BANER_300X250

Hi ha molts d’estudis que demostren l’eficàcia del mindfulness en les persones afectades de TEA i de TDAH, ja que els ajuda a l’autocontrol, atenció i concentració, aspectes que es tradueixen en un millor rendiment escolar que fa que es motiven i augmentin la seva autoestima.

Els organitzadors d’aquesta iniciativa han convidat a Manel Saltor, un especialista en meditació Vipassana i Mindfulness que imparteix tallers a Catalunya i el País Valencià, qui farà una presentació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*