Diumenge, 2 abril 2023
Diumenge, 2 abril 2023
IniciDiscapacitatPresentació dels tallers de Mindfulness de l’Associació TEA de les Terres de...

Presentació dels tallers de Mindfulness de l’Associació TEA de les Terres de l’Ebre

tallers mindfulness tea i tdah
Està demostrat que el Mindfulness ajuda als infants amb TEA i TDAH // Foto: Federació Catalana d’Autisme

Demà 11 de febrer a les 17h l‘Associació Trastorn de l’Espectre Autista Terres de l’Ebre, juntament amb AHIDA-TTE (Associació de TDAH de les Terres de l’Ebre) organitzen uns tallers de Mindfulness (Atenció Plena) que se celebraran a l’antic local de l’obra social de Caixa Catalunya (anomenat La Pedrera), a l’avinguda Catalunya 103-109 d’Amposta.

Es faran grups per edats, de 5 a 11 any i de 12 a 18 anys. Els tallers constaran de vuit sessions de dues hores cadascuna (sis per al nens i nenes, i dues per als pares dels nens que hi participen). Els preus dependran del nombre de persones que s’hi inscriguin, però es preveu que sigui de 115 euros per als socis de les associacions i 180 euros per als no socis.

campanya atenció sanitaria

Hi ha molts d’estudis que demostren l’eficàcia del mindfulness en les persones afectades de TEA i de TDAH, ja que els ajuda a l’autocontrol, atenció i concentració, aspectes que es tradueixen en un millor rendiment escolar que fa que es motiven i augmentin la seva autoestima.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els organitzadors d’aquesta iniciativa han convidat a Manel Saltor, un especialista en meditació Vipassana i Mindfulness que imparteix tallers a Catalunya i el País Valencià, qui farà una presentació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content