Presentació de la proposta del Tercer Sector per a la gestió dels serveis públics d’atenció a les persones

Avui a les 16h al Col·legi de Periodistes de Catalunya

claus proposta tercer sector gestió serveis públics atenció persones
Cartell de l’acte d’aquesta tarda al Col·legi de Periodistes de Catalunya // Foto: La Confederació

Aquesta tarda a les 16hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya, La Confederació presentarà les claus de la proposta legislativa impulsada des del Tercer Sector per avançar cap a la regulació d’un nou model de col.laboració públic-social per a la provisió de serveis d’atenció a les persones.

Aquesta iniciativa és el resultat de mesos de treball intens en el si dels espais de participació de La Confederació entorn les oportunitats que ofereixen les Directives Europees de Contractació Pública i representa el tret de sortida d’una campanya d’incidència que es desenvoluparà  al llarg de l’any 2018.

BANER_300X250

La presentació de la proposta la farà Joan Segarra, President de La Confederació. Posteriorment hi haurà una Taula Rodona sobre “El model de col·laboració públic-social: possible i necessari per la defensa dels drets socials de la ciutadania”, en la que participaran Francina Alsina, Presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Susana Ferrer, Advocada sòcia de Coronas Advocats, i Francesc José Maria, Advocat i expert en el sistema de salut català. Aquesta taula estarà moderada per Laia Grabulosa, Directora de La Confederació.

Per finalitzar la sessió es donarà pas a un torn obert de paraules amb els assistents a la presentació. És obligatori inscriure’s a través del formulari electrònic expressament habilitat.

Recordar que la Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que presten serveis d’atenció a les persones al nostre país.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*