El “Posa’ la Gorra!” a Tarragona prepara una gran festa per celebrar el seu quinzè aniversari

Tindrà lloc a PortAventura Park el proper 10 de juny

posa't la gorra tarragona celebració 15 anys
Cartell del Posa’t la Gorra a Tarragona // Foto: AFANOC

El “Posa’t la Gorra!” a Tarragona està d’aniversari, ja que aquest 2017 arriba a la quinzena edició. Quinze anys posant-se la gorra!. Una gorra que ja és un símbol inconfusible i que llença un missatge molt potent, una gorra que ens fa iguals i que ens recorda que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot. Per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que més els agrada: jugar, aprendre i gaudir!

Celebrar els 15 anys és una immensa alegria per l’AFANOC, l’associació que lluita contra el càncer infantil, ja que simbolitza la gran mostra de solidaritat, col·laboració i implicació per part de la ciutadania, empreses i  institucions que segueixen fent costat amb el seu suport i compromís.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Com no podria ser d’una altra manera, es celebrarà a PortAventura Park, que enguany s’ha bolcat especialment en l’esdeveniment i que farà gaudir d’una jornada especial on s’unirà la diversió, la solidaritat i el compromís vers els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. El disseny de la gorra d’aquest any ha anat a càrrec de la marca esportiva MUNICH, que ha creat una gorra juvenil i colorista.

La gran festa Posa’t la Gorra de Tarragona es celebrarà el dissabte 10 de juny. Hi hauran tallers, activitats i diferents actuacions que recordaran les 14 edicions celebrades i on, un any més, es tenen preparades diferents sorpreses.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*