Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALPoesia, música i inclusió al Palau de la Música en un poema ecològic...

Poesia, música i inclusió al Palau de la Música en un poema ecològic amb interpretació en llengua de signes

El diumenge 9 de juny l'actor Lluís Soler recitarà el "Poema del bosc" d'Alexandre de Riquer, dins del cicle L'Hivernacle, en un esdeveniment que comptarà amb la interpretació en llengua de signes d’Anna Griera Parra d'enCantados

actor lluís soler al palau de la música espectacle amb interpretació en llengua de signes
L’actor Lluís Soler al Palau de la Música // Foto: enCantados

El Palau de la Música Catalana acollirà un esdeveniment cultural especial el proper diumenge 9 de juny a les 12 hores, amb l’actor Lluís Soler recitant el “Poema del bosc” d’Alexandre de Riquer, dins del cicle L’Hivernacle. Aquest acte comptarà amb la interpretació de llengua de signes d’enCantados. Anna Griera Parra, també actriu, aportarà una dimensió nova a l’espectacle, fent-lo accessible per a les persones sordes, creant una experiència “catàrtica i immersiva”.

Aquesta fusió de poesia modernista i interpretació en llengua de signes tindrà lloc en el marc del prestigiós Palau de la Música Catalana, oferint una experiència única i inclusiva.

El director de Públics del Palau de la Música Catalana i coordinador de L’Hivernacle, Darío Fernández Faucón, explica com es va organitzar l’esdeveniment, destacant la elecció del poema i dels artistes involucrats.

“La tria del “Poema del bosc” d’Alexandre de Riquer també connectava amb el leit motiv de la nostra temporada artística: la connexió amb la natura. El poema és un tractat ecologista avant la lettre, i fer-ho al Palau tenia una significació especial”, afirma Fernández Faucón.

A més, Fernández Faucón explica que la inclusió de l’interpretació en llengua de signes era una decisió important per fer l’espectacle accessible a tots els públics.

La poeta Laia Llobera, encarregada d’introduir el poema, destaca l’ambició tant formal com temàtica del “Poema del bosc”, subratllant-ne la seva actualitat cent anys després de la seva escriptura.

Per Anna Griera Parra, l’interpretació en llengua de signes d’aquest poema representa una oportunitat d’obrir un nou món a les persones sordes, permetent-los apropar-se a aquest text ric i complex.

“Per mi és un honor poder-lo interpretar en llengua de signes de la mà dos companys com són la Laia i en Lluís, i en un espai com és el Palau de la Música Catalana. I ho faig amb el màxim respecte cap a la comunitat sorda i cap al poeta Alexandre de Riquer”, comenta Griera Parra.

Així, el proper diumenge, el Palau de la Música Catalana es convertirà en un lloc d’encontre entre la poesia, la música i la inclusió, proporcionant una experiència enriquidora per a tots els assistents.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content