Divendres, 14 juny 2024
IniciENTITATSPepita Perich tanca una etapa de més de 40 anys al capdavant...

Pepita Perich tanca una etapa de més de 40 anys al capdavant de la Fundació Ramon Noguera

Deixa el càrrec de gerent en mans de Marina Molina i a partir d'ara serà vicepresidenta del Patronat

pepita perich fundació ramon noguera
D’esquerra a dreta: Marina Molina, Salvi Amagat i Pepita Perich // Foto: Fundació Ramon Noguera

Després de més de 40 anys al capdavant de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich cedeix el càrrec de directora gerent a Marina Molina. Aquesta transició marca l’inici d’una nova etapa per a l’entitat, que té com a objectiu principal continuar millorant la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Un llegat de compromís i treball

Pepita Perich ha dedicat la seva vida professional a la Fundació Ramon Noguera, liderant-la des de 1987. Durant el seu mandat, l’entitat ha experimentat un creixement notable, tant en nombre d’usuaris com de centres i serveis. A la dècada dels 90 del segle passat, el primer any de gestió es va tancar amb un centenar de treballadors i un pressupost que superava per poc el milió d’euros. Trenta anys després, són 437 les persones que hi treballen, 2.000 els seus usuaris i es gestiona un pressupost de 18.200.000 euros.

A més de liderar aquest creixement, Perich ha estat clau en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, aconseguint un reconeixement important per a la seva tasca.

PUBLICITAT

Una nova etapa amb energia i experiència

Marina Molina, que ja formava part de l’equip de la Fundació Ramon Noguera des de fa 9 anys, assumeix el càrrec de directora gerent amb il·lusió i determinació. Molina té una àmplia experiència en el sector social i un coneixement profund de la Fundació i dels seus projectes.

La nova etapa de la Fundació Ramon Noguera se centra en diversos objectius clau:

  • Continuar creixent i oferint més serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Defensar els drets d’aquestes persones i lluitar per la seva plena inclusió social.
  • Innovar i adaptar-se a les noves necessitats del sector.
  • Reforçar l’equip de professionals de la Fundació.

La Fundació Ramon Noguera és una entitat de referència en l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya. El seu treball ha contribuït de manera significativa a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones i les seves famílies. Amb el nou lideratge de Marina Molina, la Fundació està preparada per afrontar els reptes del futur i continuar sent un exemple de compromís i dedicació.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content