Pau Gasol se suma a l’última crida de voluntaris pels Jocs Special Olympics 2018

Encara falten 200 voluntaris per poder celebrar els Jocs

andorra la vella seu urgell jocs special olympics 2018
Presentació dels Jocs Special Olympics de La Seu d’Urgell i Andorra La Vella // Foto: Special Olympics Catalunya

El proper 31 de juliol acaba el termini per inscriure’s per participar com a voluntaris a les proves dels Jocs Special Olympics 2018 que se celebren del 4 al 7 d’octubre entre La Seu d’Urgell i Andorra La Vella.

El jugador de la NBA, Pau Gasol s’ha unit a aquest esdeveniment fent una última crida al voluntariat a través d’un vídeo de suport. Encara falten 200 voluntaris per poder celebrar aquests jocs als que vindran més de 160 esportistes de 14 països estrangers, convertint-se en l’edició més internacional. En total seran 1.750 participants, dels qual 1.540 seran esportistes catalans i andorrans: 112 provinents d’altres comunitats autònomes i 166 vinguts de l’estranger. Tots ells vindran acompanyats dels seus entrenadors i familiars.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Tant la Seu d’Urgell com Andorra la Vella ja han començat la campanya de voluntariat. Seran necessaris més de 600 voluntàries i voluntaris. Les tasques en què participaran són: programa de lleure, secretaria, informació, xofers, acompanyants, allotjament, informàtica, avituallament, traductors, premsa, fotografia, esports, primers auxilis, control d’accessos, megafonia, suport a programes de salut, gestió de material, programa Young Athletes (Joves Atletes), cerimònies, recorregut de la torxa, etc.

Totes les persones interessades a fer de voluntari i voluntària, a l’hora d’omplir el formulari, podran fer constar la seva disponibilitat de temps i també escollir en quines tasques volen participar. Les àrees on cal suport són les d’assistència en les competicions esportives; al espais del Village i animació; acompanyament de les delegacions foranes; tasques administratives o punts d’informació. Per aquest motiu, tota col·laboració, encara que no sigui durant tots els dies dels jocs, és molt valuosa per l’organització.

BANER_300X250

Una vegada tancat aquest termini, i durant el mes d’agost, es recopilaran les dades de les persones inscrites i es farà el repartiment de tasques en funció de la disponibilitat de dies i les preferències de tasques que hagin exposat els voluntaris en la seva butlleta d’inscripció.

Així, a partir de mitjans de setembre, es convocarà els voluntaris per tal de fer la formació específica a cada lloc assignat. És un dels esdeveniments esportius més important per les persones amb discapacitat intel·lectual a tot l’Estat. Des de l’any 1988 a Lleida. S’han celebrat periòdicament en terres catalanes.

 

FECETC_Banner_fira si i millor

1 Trackback / Pingback

  1. Special Olympics 2018. Es busquen voluntaris! | Centre d'Informació de la Discapacitat (CID)

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*