Pacte del CEDDD i la UTCEE per promoure la millora de les condicions laborals de les persones amb discapacitat

La organització i el sindicat signen un conveni de col·laboració

acord-col·laboració-ceddd-utcee-millorar-condicions-treballadors-persones-discapacitat

El Consell Espanyol per a la Defensa de la Discapacitat i la Dependència (CEDDD) ha rubricat un conveni de col·laboració amb el sindicat Unió de Treballadors de Centres Especials d’Ocupació (UTCEE) amb l’objectiu general d’establir vies de col·laboració entre ambdues institucions en matèria de promoció, seguretat i qualitat de l’ocupació protegida pel benefici dels treballadors amb alguna discapacitat.

Així mateix, un altre objectiu d’aquest acord és el de proveir de les condicions idònies perquè les persones amb discapacitat puguin accedir en igualtat de condicions al mercat laboral.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El sindicat UTCEE neix el 2008 amb el propòsit de dignificar el sector dels Centres Especials d’Ocupació. UTCEE és el primer sindicat creat per i específicament per a treballadors que prestin els seus serveis en centres especials d’Ocupació. D’aquesta manera, UTCEE tracta de defensar de forma adequada els interessos dels treballadors, vetllant per la igualtat d’oportunitats.

El pacte va ser signat pel secretari general de la Unió de Treballadors de Centres Especials de Treball (UTCEE), Sergio Pascual, i Albert Campabadal, president del Consell Espanyol per a la Defensa de la Discapacitat i la Dependència (CEDDD).

BANER_300X250

Amb aquestes aliances, el Consell Espanyol per a la Defensa de la Discapacitat i la Dependència (CEDDD) continua amb el seu compromís perquè la situació de les persones amb discapacitat millori, especialment en l’àmbit laboral, fent caure barreres que impedeixen a les persones amb discapacitat accedir a una feina digna.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*