Els organitzadors presenten una Jornada Inclusiva que acollirà la ciutat de Lleida

Amb motiu del 25è aniversari del programa Hospisport de la FCEDF

presentació organitzadors  jornada inclusiva esport lledia
Els organitzadors de la jornada a la roda de premsa // Foto: FCEDF

Aquest dilluns a la tarda va tenir lloc a la Sala Paulo Freire de Lleida la roda de premsa per part dels organitzadors per presentar la Jornada Inclusiva del proper dissabte 14 d’octubre amb motiu del XXè Aniversari del Programa Hospisport a la ciutat.

La presentació i benvinguda a l’acte van anar a càrrec de Montse Parra, Tinent d’Alcalde i Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lleida. El president de la Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Josep Giménez, va explicar el present i els reptes de futur de l’esport adaptat a Catalunya i els diferents programes i competicions que organitza la federació. Silvia Dalmau, directora del programa HospiSport va destacar durant la seva intervenció la importància de l’aplicació d’aquest Programa per la rehabilitació de les persones discapacitades, a més, es va fer un ràpid recorregut de les activitats més importants que s’han portat a terme durant aquests vint anys a la ciutat de Lleida.

BANER_300X250

El director tècnic de la Federació, Oriol Lozano, per la seva part, va ser l’encarregat de presentar tot el programa d’activitats de la Jornada Inclusiva que tindrà lloc el proper dissabte durant tot el matí a la Pl. Sant Joan de Lleida. Per finalitzar l’acte, Joan Segura, Cap de la Representació Territorial de l’Esport a Lleida de la Generalitat de Catalunya, va explicar la importància de l’esport adaptat a les terres de Lleida i va animar a tots a gaudir i descobrir els diferents esports presents a la Jornada del proper dissabte.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*