Dimarts, 7 febrer 2023
Dimarts, 7 febrer 2023
IniciInclusió LaboralONCE i CRUE Universidades donen 28 beques a universitaris amb discapacitat de...

ONCE i CRUE Universidades donen 28 beques a universitaris amb discapacitat de Catalunya per fer pràctiques laborals

Dins la convocatòria 2020-2021 del seu programa d'inclusió laboral

estudiants universitaris discapacitat
Graduació estudiants amb discapacitat // Foto: Fundación ONCE

El programa de pràctiques laborals de la Fundació ONCECrue Universitats Espanyoles ha concedit un 28 beques a estudiants universitaris amb discapacitat en la convocatòria 2020-2021. Els beneficiaris han començat a fer les seves pràctiques a principis del mes de març.

A nivell de tota Espanya, han estat 291 els beneficiaris de la cinquena edició. Per comunitats autònomes, Andalusia ha estat on més beques s’han concedit (78), seguida de la Comunitat Valenciana (30), Catalunya (28) i Madrid (27). Les segueixen Murcia (25), Castella i Lleó (14), Canàries (13), Asturies, Extremadura i Castella-La Manxa (11) i Galícia (10).

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’objectiu d’aquest programa és promoure la realització de pràctiques laborals per part d’estudiants amb discapacitat, incentivar les empreses perquè contractin persones amb discapacitat i fomentar nous vincles entre empresa i universitat.

Poden beneficiar-se d’ell els alumnes universitaris que tinguin una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%; estiguin matriculats en grau o màster (oficial o propi) en alguna universitat espanyola o centre adscrit, i que hagin superat més del 50% dels crèdits de grau i / o màster del corresponent títol universitari. Es prioritza els estudiants d’últim curs i no podran mantenir relació contractual de tipus laboral, de prestació de serveis o assimilable en el moment de gaudir de la beca.

Des que es va iniciar el programa de pràctiques laborals Fundació ONCE-Crue Universitats Espanyoles, un total de 1.528 alumnes amb discapacitat d’universitats i centres adscrits a tota Espanya.

Secció patrocinada per

FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content