Dilluns, 17 maig 2021
spot_img
IniciInclusió LaboralONCE i CRUE Universidades donen 28 beques a universitaris amb discapacitat de...

ONCE i CRUE Universidades donen 28 beques a universitaris amb discapacitat de Catalunya per fer pràctiques laborals

Dins la convocatòria 2020-2021 del seu programa d'inclusió laboral

estudiants universitaris discapacitat
Graduació estudiants amb discapacitat // Foto: Fundación ONCE

El programa de pràctiques laborals de la Fundació ONCECrue Universitats Espanyoles ha concedit un 28 beques a estudiants universitaris amb discapacitat en la convocatòria 2020-2021. Els beneficiaris han començat a fer les seves pràctiques a principis del mes de març.

A nivell de tota Espanya, han estat 291 els beneficiaris de la cinquena edició. Per comunitats autònomes, Andalusia ha estat on més beques s’han concedit (78), seguida de la Comunitat Valenciana (30), Catalunya (28) i Madrid (27). Les segueixen Murcia (25), Castella i Lleó (14), Canàries (13), Asturies, Extremadura i Castella-La Manxa (11) i Galícia (10).

L’objectiu d’aquest programa és promoure la realització de pràctiques laborals per part d’estudiants amb discapacitat, incentivar les empreses perquè contractin persones amb discapacitat i fomentar nous vincles entre empresa i universitat.

Poden beneficiar-se d’ell els alumnes universitaris que tinguin una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%; estiguin matriculats en grau o màster (oficial o propi) en alguna universitat espanyola o centre adscrit, i que hagin superat més del 50% dels crèdits de grau i / o màster del corresponent títol universitari. Es prioritza els estudiants d’últim curs i no podran mantenir relació contractual de tipus laboral, de prestació de serveis o assimilable en el moment de gaudir de la beca.

Des que es va iniciar el programa de pràctiques laborals Fundació ONCE-Crue Universitats Espanyoles, un total de 1.528 alumnes amb discapacitat d’universitats i centres adscrits a tota Espanya.

Secció patrocinada per

FECETC color logo

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES