ONCE i el Gremi d’Hostaleria de Sitges aposten per l’accessibilitat de les persones amb discapacitat

Ambdues entitats signen un conveni de col·laboració

conveni hostaleria sitges accessibilitat
Signatura del conveni // Foto: ONCE

El delegat territorial de l’ONCE Catalunya, Xavier Grau, i el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Juan Anton Matas, han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per millorar l’atenció i accessibilitat de les persones amb discapacitat en els establiments adherits a l’esmentat Gremi.

Per aquest conveni, que es prorrogarà anualment, el Gremi d’Hostaleria de Sitges es compromet a posar a disposició en aquells establiments que ho considerin oportú, cartes dels serveis que ofereixen transcrites al Braille; a difondre pels seus canals d’informació als seus associats els drets que tenen reconeguts els usuaris de gossos guia per accedir i estar als comerços, bars, restaurants i altres establiments públics. A més, posarà en coneixement dels associats la possibilitat de realitzar projectes per millorar l’accessibilitat per a persones amb discapacitat visual, tant de l’establiment com la seva web o APP.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per la seva banda, l’ONCE oferirà mitjançant personal especialitzat, una xerrada informativa sobre l’accessibilitat de persones cegues i amb discapacitat visual i també farà una formació dirigida a l’atenció de les persones cegues o amb discapacitat visual destinada a les persones responsables de sala.

Per últim, el Gremi d’Hostaleria de Sitges, promourà iniciatives i accions dirigides a la promoció de la integració laboral de persones amb discapacitat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*