Dimarts, 16 abril 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALEl Grup Social ONCE participa en un fòrum d'emprenedoria, formació i ocupació...

El Grup Social ONCE participa en un fòrum d’emprenedoria, formació i ocupació per a persones amb discapacitat

L'Organització dona suport a les jornades INCYDE School Barcelona 2020. Emprendre a la Discapacitat

once emprenedoria persones amb discapacitat
INCYDE School Barcelona. Emprenedoria a la Discapacitat // Foto: Fundación YNCIDE

El Grup Social ONCE segueix enfortint el seu compromís amb l’emprenedoria de les persones amb discapacitat. Així, el seu president, Miguel Carballeda, intervé en la inauguració de les jornades INCYDE School Barcelona 2020: Emprendre a la Discapacitat, que es desenvoluparà entre demà 27 d’octubre i el proper 5 de novembre.

Organitzat per la Fundació Incyde, de les Cambres de Comerç, compta amb la col·laboració i suport de RTVE, el Grup Social ONCE, Fundació Universia, Banc Santander, la Fundació La Caixa, i el Consorci Barcelona Zona Franca.

Aquest esdeveniment d’emprenedoria es desenvoluparà a través d’Internet i compta amb un doble format. En primer lloc, els dies 27 i 28 d’octubre se celebraran unes jornades que seran inaugurades per Jose Luis Bonet, president la Fundació Incyde; Marc Simón, sotsdirector general de Fundació Bancària La Caixa; Pere Navarro, delegat de l’Estat al Consorci Zona Franca; Verónica Ollé, secretària general de RTVE, Emma Toledano, representant de la Comissió Europea, i Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE.

Durant aquests dos dies intervindran importants personalitats de l’àmbit de la emprenedoria com Luis Rojas Marcos, Ricardo Martínez, president i director executiu d’Equip Econòmic; Harsha Bennur, directora de Tecnologia Associada de Microsoft; Bisila Bokoko, fundadora i CEO de BBES International.

També hi seran presents Virginia Carcedo, secretària general d’Inserta Empleo i directora adjunta de Formació, Ocupació i Transformació de Fundació ONCE; Luis Cayo Pérez, president del CERMI, Carles Campuzano, director de Dincat Plena Inclusió Catalunya, Jon Ander Arzalluz, director d’Innovació de Gureak.

A més, a partir del dia 29 d’octubre tindran lloc una sèrie de tallers de formació per a emprenedors amb discapacitat en els quals s’abordaran assumptes com ‘Claus per a muntar una empresa’, ‘Capital creatiu per gestionar el canvi’; ‘Tendències de mercat i noves oportunitats de negoci’, entre d’altres.

La formació tindrà una durada de 4 hores diàries i mitjançant la plataforma ZOOM. A més, a l’acabar el programa, quatre emprenedors seran seleccionats per a ser becats per la Fundació INCYDE per a realitzar pràctiques laborals en institucions o empreses de reconegut prestigi nacional o accedir als serveis d’incubació i assessorament en el procés de desenvolupament de la seva idea de negoci o projecte empresarial.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content