Dilluns, 24 juny 2024
IniciINCLUSIÓ SOCIALONCE Catalunya lliura els Premis Solidaris per reconèixer la solidaritat i superació...

ONCE Catalunya lliura els Premis Solidaris per reconèixer la solidaritat i superació de la societat catalana

premis solidaris once soldiaritat superació societat catalana
Els premiats i les autoritats posant junts durant l’acte d’ahir // Foto: ONCE Catalunya

L’ONCE va celebrar ahir l’acte de lliurament dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018, uns guardons que l’Organització atoga cada any des del 2001 per reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d’influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal i l’accessibilitat universal, la vida independent, i que siguin coincidents amb els valors essencials de la cultura institucional del Grup Social ONCE.

Enguany els guardonats han estat l’Associació Polseres Candela (a la Institució, Organització, Entitat o ONG), el programa de ràdio ‘Ser Especials’ de la Fundació Mercè Pla (al mitjà o projecte de comunicació), Marc Buxaderas (a la persona física), el Gimnàstic de Tarragona (a l’Empresa) i l’Ajuntament de Masquefa (a l’Administració Pública). Tots ells van rebre l’obra escultòrica SOLIDARIS.

Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya; Francina Alsina, presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; José Luis Pinto, vicepresident primer del Consejo General de la ONCE; Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Antonio Guillén, president del COCARMI, van lliurar els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018. A l’acte també van assistir representants del Tercer Sector, del món polític i social de la societat catalana i de l’ONCE a Catalunya.

“Aquests premis són un reconeixement a la solidaritat catalana, la qual ens permet fer la nostra tasca social. Brindem visibilitat a persones i iniciatives, massa sovint,

invisibles. I ens agradaria que tothom sabés de les seves lluites i superacions

quotidianes perquè s’ho mereixen. Fan una feina diària, callada i tenaç i demostren que amb esforç i constància hi ha realitats que es poden canviar”, va assegurar el president dels Premis Solidaris ONCE Catalunya i també president del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya, Enric Botí.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content