ONCE Catalunya acull el XVI Campionat de Goalball Inclusiu per a Centres Educatius Fundació Cruyff

També se celebra la Festa de l’Esport

goalball inclusiu centres educatius
El goalball és un esport en alça // Foto: FCECS

Aquest dissabte 15 de febrer se celebra el XVI Campionat de Goalball Inclusiu per a Centres Educatius Fundació Cruyff, amb la participació de 17 equips de nois i noies formats per centres educatius de tota Catalunya i equips de l’ONCE.

El campionat tindrà lloc de 9.30 a 14h a les instal·lacions esportives de l’ONCE a Catalunya. Està patrocinat per la Fundació Cruyff, i organitzat pel Club d’Esports Adaptats per a Cecs Catalunya i el CRE ONCE Barcelona, amb el suport i col·laboració d’ONCE Catalunya i de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Una de les condicions per participar a aquest campionat és que l’equip tingui un/a jugador/a cec/cega o amb una discapacitat visual greu amb suport educatiu específic des del CRE ONCE BARCELONA, Servei Educatiu CREDV.

Actualment a Catalunya hi ha uns 1.200 alumnes amb deficiències visuals escolaritzats en els centres educatius (llars d’infants, escoles d’educació infantil i primària, instituts d’educació secundària, centres de post obligatòria, centres d’educació especial, universitats i escoles de formació d’adults), els quals reben suport específic en el marc del conveni de col·laboració signat des de l’any 1985, renovat per últim cop el 5 de juliol de 2018, entre el departament d’Educació i l’ONCE.

BANER_300X250

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*