Dimarts, 19 octubre 2021
IniciDependènciaObertes les beques universitàries Fundació Randstad-UOC per a persones amb discapacitat

Obertes les beques universitàries Fundació Randstad-UOC per a persones amb discapacitat

Es poden sol·licitar fins el proper 16 de juliol

noia amb cadira rodes davant un ordinador
Els estudiants poden fer postgraus i cursos especialitzats // Foto: UAB.cat

Totes les persones amb discapacitat igual o superior al 33% tenen fins el 16 de juliol per optar a una de les beques universitàries Randstad-UOC per a postgraus i cursos especialitzats de persones amb discapacitat.

En aquestes beques, que tenen l’objectiu d’impulsar el talent i millorar l’ocupabilitat d’aquest col·lectiu, està inclosa la cobertura del 90% del cost de la matrícula de la formació online de postgrau i els cursos especialitzats impartits per la UOC.

Per la seva banda, la Fundació Randstad va formar el 2019 més de 2.200 persones amb discapacitat, i un total de 29 estudiants van fer cursos de postgrau adaptant la seva formació a les demandes empresarials i augmentant les seves possibilitats d’optar a una feina.

En aquest sentit, Maria Viver, directora general de Fundació Randstad i Directora de RSC de Randstad destaca “per Fundació Randstad és clau impulsar el talent, l’ocupabilitat i la digitalització de les persones amb discapacitat, amb l’objectiu de facilitar la seva integració social a través de l’ocupació. A través d’aquesta col·laboració amb la UOC, podem apropar la formació universitària a les persones amb discapacitat i afavorir la reducció de la bretxa formativa i digital “.

Segons dades del SEPE de l’any passat, el nivell de contractació de persones amb discapacitat augmenta a mida que augmenta el seu nivell formatiu. Així, el 49,5% de contractacions registrades van ser persones amb discapacitat amb estudis secundaris i nivells formatius d’FP i universitaris.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES