Diumenge, 18 abril 2021
spot_img
IniciInclusió SocialBarcelona impulsa el programa ‘L’Estiu per a tu’ per promoure el lleure...

Barcelona impulsa el programa ‘L’Estiu per a tu’ per promoure el lleure inclusiu

Amb activitats per a tot tipus de persones amb discapacitat

Cartell de la campanya 100% Estiu // Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) està impulsant i subvencionant el programa L’Estiu per a tu, d’activitats de lleure específiques per infants, joves i persones adultes amb discapacitat i els seus germans i germanes.

Banner Aflorem 300x600_3

El programa ofereix, entre altres, casals, colònies i estades fora de la ciutat amb activitats esportives, culturals i artístiques, perquè tothom gaudeixi de l’estiu i les famílies puguin conciliar la seva vida personal i familiar.

Les activitats del programa ‘L’Estiu per a tu’ es duran a terme entre el 29 de juny i el 4 de setembre. Es realitzaran en grups reduïts i seguint les mesures de protecció establertes per garantir la salut de participants i monitors/res. Tenen un cost que serà sufragat, en bona part, a través de la subvenció de l’IMPD i la resta haurà de ser abonat per la persona interessada en el moment de fer la inscripció.

La inscripció anirà a càrrec de les entitats que gestionen les activitats i estarà oberta fins que s’exhaureixin les places. Les activitats que no tinguin un mínim d’inscripcions seran anul·lades.

ARC Soluciones publi

Aquest programa s’ha pogut tirar endavant gràcies a la tasca d’entitats especialitzades en lleure inclusiu com Jocviu, Nexe Fundació, Oratge, Ratio i Trastero de las Artes i els equips de professionals que en formen part.

L’Estiu per a tu forma part de la campanya d’activitats extraordinària ​100% Estiu, oberta a tothom i impulsada per l’Ajuntament per fer front a les conseqüències de la covid19.

Les persones que vulguin més informació poden escriure un missatge al correu electrònic tempsperatu@bcn.cat

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES