Obertes encara les inscripcions per participar al Festival Inclús de cinema i discapacitat

En la modalitat d'entitats

cloenda festival inclús cinema discapacitat
Acte de cloenda de l’edició de l’any passat // Foto: Festival Inclús

Fins el proper 3 d’octubre estan obertes les inscripcions per presentar treballs en la modalitat d’entitats a la 5a edició del Festival Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona que se celebrarà del 27 de novembre al 3 de desembre de 2017. La convocatòria del concurs audiovisual de selecció oficial ja està tancada.

FREEFORMSTYLE-600X300

El Festival Inclús és un festival de produccions audiovisuals, tant documentals com de ficció, centrat en la temàtica de la discapacitat. Les bases determinen que per a participar en el concurs de vídeos d’entitats cal fer un vídeo d’entre 10 segons i 3 minuts sobre la pròpia entitat o algun dels projectes que es realitzen.

banner_300x200_entrenuvols

El Festival és una iniciativa de la Associació Inclús, dirigida per la productora Fish Muvi. L’objectiu del Festival Inclús és donar visibilitat a obres audiovisuals elaborades al voltant de la temàtica de la discapacitat i amb un punt de vista diferent. Ja siguin creats per entitats que intervenen directament al món de la discapacitat, per persones o altres col·lectius.

El festival tindrà lloc en dates properes al 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat, al CaixaForum Barcelona. Es realitzarà un pase de material audiovisual dels finalistes segons les diferents categories. Es premiaran les millors obres presentades.

A més, Inclús es centra en produccions audiovisuals, però també presenta altres activitats i disciplines artístiques i comercials amb la finalitat de donar visibilitat a aquest sector.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*