Obertes encara les inscripcions per participar al Festival Inclús de cinema i discapacitat

En la modalitat d'entitats

cloenda festival inclús cinema discapacitat
Acte de cloenda de l’edició de l’any passat // Foto: Festival Inclús

Fins el proper 3 d’octubre estan obertes les inscripcions per presentar treballs en la modalitat d’entitats a la 5a edició del Festival Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona que se celebrarà del 27 de novembre al 3 de desembre de 2017. La convocatòria del concurs audiovisual de selecció oficial ja està tancada.

El Festival Inclús és un festival de produccions audiovisuals, tant documentals com de ficció, centrat en la temàtica de la discapacitat. Les bases determinen que per a participar en el concurs de vídeos d’entitats cal fer un vídeo d’entre 10 segons i 3 minuts sobre la pròpia entitat o algun dels projectes que es realitzen.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Festival és una iniciativa de la Associació Inclús, dirigida per la productora Fish Muvi. L’objectiu del Festival Inclús és donar visibilitat a obres audiovisuals elaborades al voltant de la temàtica de la discapacitat i amb un punt de vista diferent. Ja siguin creats per entitats que intervenen directament al món de la discapacitat, per persones o altres col·lectius.

El festival tindrà lloc en dates properes al 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat, al CaixaForum Barcelona. Es realitzarà un pase de material audiovisual dels finalistes segons les diferents categories. Es premiaran les millors obres presentades.

BANER_300X250

A més, Inclús es centra en produccions audiovisuals, però també presenta altres activitats i disciplines artístiques i comercials amb la finalitat de donar visibilitat a aquest sector.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*