Obert el primer restaurant d’alta cuina atès totalment per discapacitats

És un projecte del desaparegut xef català Santi Santamaría

restaurant discapacitat
Universo Santi integra a l’alta cuina a persones amb discapacitat // Foto: Imatge extreta del web de Universo Santi

Des del passat dijous la ciutat de Xerès de la Frontera (Cadis) compta amb el primer restaurant d’alta cuina del món atès al “cent per cent” per persones amb discapacitat. ‘Universo Santi’ és un projecte d’alta cuina responsable del ja desaparegut cuiner català Santi Santamaria que uneix discapacitat i cuina.

Aquest restauant busca integrar persones amb discapacitat no només com una obra social, sinó també donar a conèixer que les persones d’aquest col·lectiu tenen una gran sensibiltat pe allò que els agrada, no sent una excepció l’art culinària.

BANER_300X250

La Fundació ONCE, Fundació DKV Integralia i la Fundació Cruzcampo, juntament amb la col·laboració de la Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (ATA), seràn els encarregats del procés de selecció i la formació del personal.

L’acte d’inauguració, al que van assistir familiars, amics i deixebles del desaparegut xef, va comptar amb la presència de la seva filla, Regina Santamaría, qui va dir que  “Universo Santi no només serà una restaurant, sinó la representació del treball, el esforç, la cultura i la ideologia” que sempre va representar el seu pare, el recordat xef de ‘El Racó de Can Fabes’.

‘Universo Santi’ obre les seves portes en la finca El Altillo, un pulmó ver de 70.000 metres quadrats situat en ple casc urbà de Xerès.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*