La nova temporada de concerts de corals de la campanya ‘Cantem per l’Autisme’ s’estrena a Manresa

Organitzada per la Federació Catalana d’Autisme vol sensibilitzar sobre el TEA

concerts cantem autisme manresa corals
Cartell de la campanya // Foto: Federació Catalana d’Autisme

El proper 4 de juny tindrà lloc a Manresa el primer concert de corals de la temporada 2017 de la campanya ‘Cantem per l’Autisme’, que organitza des de l’any 2012 la Federació Catalana d’Autisme per sensibilitzar la població sobre els trastorns de l’espectre de l’autisme (TEA).

La campanya consisteix a distribuir entre el públic del concert uns díptics informatius on en Pau, un nen amb autisme, explica alguns dels seus trets característics. Aquest primer concert del 2017, organitzat amb la col·laboració del Centre de Recursos en trastorn de l’espectre autista de la Catalunya Central, es farà al Teatre Conservatori de Manresa i comptarà amb la participació de la coral infantil Les Escodines, la Coral Nou Codi i el Cor d’Ampans. El següent concert de la temporada d’aquesta campanya tindrà lloc el 18 de juny a Olesa de Montserrat.

BANER_300X250

La campanya Cantem per l’autisme va arrencar la tardor de 2012 amb un concert a l’església de Santa Anna de Barcelona. Des d’aleshores s’han celebrat 23 concerts, en els quals hi han participat 26 corals.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*