Dissabte, 3 juny 2023
Dissabte, 3 juny 2023
IniciEntitatsNova col·lecció de mascaretes de la Fundació Portolà amb dissenys fets per...

Nova col·lecció de mascaretes de la Fundació Portolà amb dissenys fets per persones amb discapacitat intel·lectual

De les més de 30 propostes presentades en un concurs s’han triat 3 models que ja estan a la venda

Ja fa més d’un any, que a la Fundació Portolà es van posar a confeccionar mascaretes com a mesura de protecció davant la pandèmia. Durant aquests mesos la mascareta ha resultat ser imprescindible alhora de sortir al carrer, anar a treballar o estudiar.

Des del primer moment van aprofitar l’experiència del seu taller de confecció i van ampliar la proposta amb la possibilitat de personalitzar mascaretes amb tècniques de brodat, sublimació o serigrafia. 

anunci guies d'arrel

Ara la Fundació Portolà ha donat un pas més enllà creant una mascareta 100% Portolà, dissenyada pels propis treballadors amb discapacitat i/o trastorn mental de la Fundació. 

Durant les últimes setmanes, han fet un concurs intern per dissenyar i il·lustrar les mascaretes amb la participació de tots els treballadors. De les més de 30 propostes, n’han escollit tres que ja estan disponibles a la venda a www.detalling.com

Totes les seves mascaretes reutilitzables estan certificades i son confeccionades a doble cara amb teixit antibacterià i hidròfug.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content