Dimarts, 19 octubre 2021
IniciCovid-19Nou residències de persones amb discapacitat i un de salut mental presenten...

Nou residències de persones amb discapacitat i un de salut mental presenten a dia d’avui casos actius de covid-19

Això es tradueix en un total d’11 residents i 35 professionals afectats

casos actius covid-19 persones discapacitat
Infografica casos actius centres residencials // Foto: gencat

Segons informa el departament de Drets Socials, un total de 76 centres residencials de serveis socials tenen a dia d’avui algun cas actiu de covid-19 entre les persones residents. En concret, hi ha 59 centres de gent gran; 9 centres per a persones amb discapacitat; 1 centre de salut mental i 7 en altres recursos residencials, com centres d’infància, per a persones en risc d’exclusió i d’altres.

Hi ha 239 residents que són casos confirmats de covid (un 0,4% del total). La gran majoria són asimptomàtiques o tenen símptomes lleus de coronavirus. 

Al llarg de la darrera setmana (15/08 al 21/08) hi ha hagut 28 defuncions de residents per covid19 i 72 ingressos hospitalaris.

Pel que fa als professionals, 317 han donat positiu (0,7% del total) els últims 14 dies; una persona treballadora està ingressada a l’hospital, però no n’hi ha cap a la UCI.

Segons la tipologia del centre, a les residències de gent gran, hi ha 214 casos actius (0,4% dels residents) en 59 residències i 274 professionals afectats (0,7% del total).

Als centres per a persones amb discapacitat, hi ha 10 casos actius entre els residents (0,2% del total) en 9 residències i 32 professionals (0,4% respecte al total).

Als centres residencials de persones amb problemàtica social derivada de salut mental, hi ha 1 cas actiu de residents (0,1% del total) en 1 residència i 3 professionals afectats (0,4%).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES