Dijous, 25 abril 2024
spot_img
IniciENTITATSNou Fòrum de la FECETC sobre present i futur dels centres especials...

Nou Fòrum de la FECETC sobre present i futur dels centres especials de treball i el sistema de subvencions

El pròxim 14 de març amb la participació del director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Juli Silvestre

cartell forum juli silvestre fecetc
Cartell del nou fòrum que amb Juli Silvestre // Foto: FECETC

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) ha organitzat, dijous 14 de març, un nou Fòrum CET, espai de coneixement i diàleg amb personalitats vinculades amb el sector del treball protegit i una bona ocasió per aprendre, resoldre dubtes i compartir experiències i, així, adonar-se

que els problemes, reptes i neguits solen ser comuns. Són trobades obertes a responsables de centres especials de treball, empresaris, representants del sector i professionals de l’economia social.

En aquesta ocasió, el convidat és Juli Silvestre i Martínez, director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, el qual parlarà del Present i futur dels centres especials de treball (CET) i del sistema de subvencions.

L’acte, introduït pel president de la FECETC, Josep Maria Solanellas, abordarà les novetats i calendari relacionat amb les subvencions de la Generalitat als centres especials de treball, així com dubtes sobre la seva tramitació, justificació i abonament. I com el títol indica, es reflexionarà també sobre com serà, o hauria de ser, el futur del model de CET i subvencions.

Aquest fòrum, que tindrà un format de ponència, dinar i posterior debat a l’hotel Ilunion del Poblenou, es produeix després que al gener va celebrar-se una reunió entre una representació de la Junta de FECETC amb el director general durant la que li van transmetre els principals motius de preocupació dels associats pel que fa a la seva relació amb el Departament de Treball.

Amb més de 40 anys de trajectòria, La FECETC agrupa 86 centres especials de treball catalans i representa més de 7.300 treballadors. D’aquests, un 84 per cent té alguna discapacitat reconeguda. La federació forma part del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), de Foment del Treball i de Federación Empresarial Española de Asociaciones de Centros Especiales de Empleo (FEACEM).

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

La FEDERACIÓ
La FEDERACIÓ
Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya. Entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de facilitar la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content