Dimecres, 1 desembre 2021
IniciInclusió SocialNexe Fundació organitza el segon taller “Cadira Exploradora Intel·ligent”

Nexe Fundació organitza el segon taller “Cadira Exploradora Intel·ligent”

taller cadira exploradora intel·ligent nexe fundació
Una imatge de la cadira intel·ligent // Foto: Nexe Fundació

Nexe Fundació ja té preparada una pròxima formació dirigida a entitats, famílies i professionals relacionats amb persones amb diversitat funcional. Es tracta del II Taller: Cadira exploradora intel·ligent, que es celebrarà el 27 i 28 d’octubre, de 16 a 20:30h el primer dia, i de 9 a 14:30h la segona sessió.

La Cadira Exploradora Intel·ligent, permet que les persones que no poden desplaçar-se per sí soles, gaudeixin de la sensació de moure’s de forma autònoma, explorar el seu entorn i desenvolupar la seva autonomia, siguin quines siguin les seves capacitats.

fiare banca etica crowdfunding

La Cadira Exploradora Intel·ligent neix per donar resposta a la necessitat de les persones amb diversitat funcional (intel·lectual, motriu i sensorial) de gaudir d’un desplaçament autònom i segur per espais controlats: dins de casa, escola o institució a la que assisteix la persona amb diversitat funcional.

En aquest taller pràctic que s’impartirà al Centre de recursos per a la plurisdiscapacitat de Nexe Fundació. Cada participant construirà la seva pròpia cadira, sota l’assessorament i guia del personal docent. Cal inscripció prèvia.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES