Nexe Fundació organitza el segon taller “Cadira Exploradora Intel·ligent”

Per desenvolupar l’autonomia de persones amb diversitat funcional

taller cadira exploradora intel·ligent nexe fundació
Una imatge de la cadira intel·ligent // Foto: Nexe Fundació

Nexe Fundació ja té preparada una pròxima formació dirigida a entitats, famílies i professionals relacionats amb persones amb diversitat funcional. Es tracta del II Taller: Cadira exploradora intel·ligent, que es celebrarà el 27 i 28 d’octubre, de 16 a 20:30h el primer dia, i de 9 a 14:30h la segona sessió.

La Cadira Exploradora Intel·ligent, permet que les persones que no poden desplaçar-se per sí soles, gaudeixin de la sensació de moure’s de forma autònoma, explorar el seu entorn i desenvolupar la seva autonomia, siguin quines siguin les seves capacitats.

BANER_300X250

La Cadira Exploradora Intel·ligent neix per donar resposta a la necessitat de les persones amb diversitat funcional (intel·lectual, motriu i sensorial) de gaudir d’un desplaçament autònom i segur per espais controlats: dins de casa, escola o institució a la que assisteix la persona amb diversitat funcional.

En aquest taller pràctic que s’impartirà al Centre de recursos per a la plurisdiscapacitat de Nexe Fundació. Cada participant construirà la seva pròpia cadira, sota l’assessorament i guia del personal docent. Cal inscripció prèvia.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*