Divendres, 14 juny 2024
IniciINCLUSIÓ SOCIALNeix TUR4all Travel, l’agència de viatges de Predif especialitzada en viatges a...

Neix TUR4all Travel, l’agència de viatges de Predif especialitzada en viatges a mida per a les persones amb discapacitat

Disposa d’un ampli catàleg de productes turístics que podran gaudir qualsevol persona, tant si té necessitats d'accessibilitat com si no

cartell agencia viatges tur4all
Cartell de l’agència de viatges TUR4all // Foto: Predif

La Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (Predif) va anunciar aquest dimecres el llançament de l’agència de viatges TUR4all Travel, especialitzada en viatges a mida.

Amb aquesta iniciativa, Predif tanca el cercle dels serveis de turisme accessible, ja que els seus productes comptaran amb l’afegit de contemplar les necessitats d’accessibilitat de totes les persones.

Des de la creació de la marca TUR4all, Predif ha col·laborat amb destins i empreses turístiques, que han brindat una visió única per desenvolupar productes turístics ajustats a les necessitats de cada persona.

PUBLICITAT

TUR4all Travel basa la seva filosofia en la possibilitat del món sense barreres. Gràcies a la seva experiència, han dissenyat un ampli catàleg de productes turístics que podran gaudir qualsevol persona, tant si té necessitats d’accessibilitat com si no.

L’equip de professionals de TUR4all Travel oferirà un servei personalitzat i de qualitat, assegurant-vos que cada detall del viatge estigui pensat per garantir la comoditat i la plena satisfacció de cada tipus de client.

Amb aquesta nova agència de viatges, Predif busca ampliar l’abast del turisme accessible, promovent una cultura d’inclusió al sector turístic.

PUBLICITAT

Per tal que totes les persones utilitzin i gaudeixin dels entorns, productes, serveis i béns culturals de qualsevol destinació turística, l’agència ofereix, a més, el servei d’assistència personal al lloc de vacances mateix. Aquests suports garanteixen no només un cost o una petjada de carboni menor en reduir els desplaçaments, sinó també un viatge més segur i còmode, ja que l’assistent personal té un coneixement més ampli de les condicions d’accessibilitat de la destinació.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

SERVIMEDIA
SERVIMEDIA
© SERVIMEDIA. Aquesta informació és propietat de Servimedia. Només pot ser difosa pels clients d'aquesta agència de notícies citant Servimedia com a autor o font. Tots els drets reservats. Queda prohibida la distribució i la comunicació pública per tercers mitjançant qualsevol via o suport.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content