Neix el Club CAR-Club Atlètic Vic per promoure l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual

Sant Tomàs i el Club Atlètic Vic signen un conveni de col·laboració

club car atlètic club vic esport persones discapacitat intel·lectual
Antoni Ramírez (esquerra) i Xavier Sagrera durant la signatura del conveni // Foto: Sant Tomàs

L’esport per les persones amb discapacitat intel·lectual està d’enhorabona perquè acaba de néixer un nou club amb vocació de promoure l’esport entre les persones d’aquest col·lectiu. Es tracta del Club CAR-Club Atlètic Vic, que s’acaba de crear fruit del conveni de col·laboració que van signar divendres passat el president de Sant Tomàs, Antoni Ramírez, i el president del Club Atlètic Vic, Xavier Sagrera.

El conveni vol posar a l’abast de les persones amb discapacitat Intel·lectual vinculades a Sant Tomàs la pràctica d’activitats físiques i esportives, aprofitant el potencial educatiu, formatiu i de desenvolupament de la persona mitjançant l’esport, així com la seva vessant integradora i de cohesió social.

BANER_300X250

El Club Atlètic Vic també podrà col·laborar en l’organització d’activitats esportives amb la participació de persones amb discapacitat intel·lectual, i fins i tot acollir curses i jornades entre el Club CAR i altres equips d’entitats del sector social amb les que Sant Tomàs tingui relacions i sinèrgies de treball.

D’altra banda, Sant Tomàs es compromet a difondre i fomentar entre els seus membres la participació en les activitats que es duguin a terme des del Club Atlètic Vic.

Totes dues entitats també s’emplacen a buscar possibles programes de responsabilitat social on hi puguin participar altres empreses o organitzacions i formes de col·laboració per a l’estudi i promoció de la pràctica esportiva com a factor de salut i socialització en les persones amb discapacitat intel·lectual.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*