La 4a edició dels Premis Córrer per Compromís guardonen tres projectes de l’àmbit de la discapacitat

Per fomentar la cohesió social i la integració a través de l’esport

premis córrer compromís projectes ambit discapacitat
En total s’han guardonat 18 projectes solidaris amb una dotació de 132.745€ // Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Associació Aprenem Barcelona, pel seu projecte “Jo també participo” de esport i lleure accessible per a infants i joves amb autisme; la Fundació Promoció Deportista Adaptado, per la seva iniciativa “Aprendre a nedar amb discapacitat”; i l’Associació Discapacitats Visuals Catalunya per la promoció de l’esport a l’aire lliure amb discapacitat, són les tres entitats de l’àmbit de la discapacitat que han estat guardonades amb els Premis Córrer per Compromís que atorga l’Ajuntament de Barcelona per reconèixer la tasca de diferents projectes solidaris que fomenten la cohesió social i la integració a través de l’esport.

En total la quarta edició dels Premis Córrer per Compromís ha reconegut un total de 18 projectes solidaris amb una dotació total de 132.745€. Els premis, que es van crear l’any 2015 per posar en valor la vessant més solidària dels grans esdeveniments esportius de Barcelona, han premiat un total de 57 entitats amb una dotació econòmica total de 489.245 euros des del seu inici.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Entre d’altres coses, es valoren els objectius de les entitats, la contribució dels projectes a millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’esport i el desenvolupament esportiu que suposa cada projecte. També és important aspectes com l’originalitat, la innovació, la intenció i la coherència de cada projecte.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*