Munté destaca la capacitat del Tercer Sector per “tirar endavant” malgrat les dificultats

La consellera assisteix a la presentació del Calendari Solidari 2017 de l’Associació Esclat

neus-munte-calendari-solidari-associacio-esclat
Neus Munté posa amb el Calendari Solidari 2017 // Foto: gencat

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, va assistir ahir la tarda a la presentació del Calendari Solidari 2017 de l’Associació Esclat pro persones amb paràlisi cerebral que es va celebrar al Roca Barcelona Gallery de Barcelona.

Munté va aprofitar aquest acte per reivindicar “la capacitat” del tercer sector social per “reinventar-se i treure el millor de cadascuna de les entitats malgrat les dificultats per crear una xarxa estratègica i tirar endavant l’estat del benestar” i va destacar en aquest sentit la capacitat de l’Associació Esclat, que l’any que ve celebrarà el 40è aniversari, “d’innovar, de generar productes i de generar una enorme empatia, complicitat i entusiasme”.

BANER_300X250

La consellera de la Presidència també va valorar la capacitat de l’Associació Esclat per “bastir complicitats enormes amb les administracions i també amb la iniciativa privada i amb les persones que a títol individual hi han posat el seu gra de sorra”.

Finalment, la consellera va encoratjar l’Associació Esclat a assolir el 2017 el reconeixement” que li pertoca i ha lloat “la tasca ingent” de la “gran família” de voluntaris que formen part d’Esclat. “Deixeu-nos formar part d’aquesta família i continuar al vostre costat ajudant-vos  i reconeixent una feina que feu important des del punt de vista de país de país. Junts som capaços de fer grans coses en benefici de les persones que més ho necessiten”, va concloure Munté.

El Calendari Solidari 2017 de l’Associació Esclat ha estat protagonitzat per cuiners i cuineres de prestigi internacional juntament amb persones usuàries dels centres d’aquesta associació. Carles Abellan, Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan i Jordi Roca, Sergi i Xavier Torres, Nandu Jubany, Paco Pérez, Raül Balam, Fina Puigdevall, Albert Adrià, Martín Berasategui, Marc Gascons i Carles Gaig  van obrir les cuines dels seus restaurants per divulgar la importància de l’alimentació saludable en les persones amb discapacitat.

En l’acte van intervindre el president d’Esclat, Joan Bertran; la segona tinenta d’alcaldia de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, i la la directora de l’Associació Esclat, Lola de la Fuente, així com alguns els xefs Carles Abellán, Raül Balam; Carles Gaig; Nando Jubany; Fina Puigdevall; Carme Ruscalleda i els germans Torres.

Per part del Govern, també hi van assistir el director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i la sotsdirectora general d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa, Elisabet Parés.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*