Torna a les competicions l’equip de bàsquet en cadira de rodes de MIFAS

L’any passat es va donar de baixa per falta de jugadors

equip-basquet-grup-mifas
El Valida sin barreres CB MIFAS // Foto: Grup MIFAS

El Valida sin barreres CB MIFAS, l’equip de bàsquet en cadira de rodes més representatiu de la demarcació de Girona, ha anunciat la seva tornada a les competicions per la temporada 2016-17, després que l’any passat es donés de baixa per la falta de jugadors.

Això ha estat possible gràcies al  provinents de la província de Barcelona i del Delta de l’Ebre, però també amb jugadors nous de les comarques gironines que conformaran una plantilla de 10 jugadors que permetrà afrontar tant la Lliga Estatal de 1ª divisió com la Copa Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’equip del Grup MIFAS, que farà la presentació oficial davant els aficionats el dia 12 de novembre disputant la primera jornada de Lliga contra el Joventut BCR, continuarà entrenant i disputant els seus partits com a local al Pavelló de Fontajau. Enguany el Valida sin barreres CB MIFAS ha quedat enquadrat en el grup Est de la Lliga juntament amb la resta d’equips catalans, els mallorquins i els canaris.

Per poder seguir endavant, l’equip compta amb el suport econòmic del seu patrocinador oficial, l’empresa Válida sin barreres i, com cada any, col·laboren també amb el manteniment de l’equip l’Ortopèdia Soler, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*