Dissabte, 22 gener 2022
IniciInclusió SocialMultitudinària manifestació contra el tancament dels centres d’educació especial que proposa la...

Multitudinària manifestació contra el tancament dels centres d’educació especial que proposa la LOMLOE

escola inclusiva centres educació especial
La reforma de la LOMLOE proposa el traspàs dels alumnes a centres d’educació ordinaris // Foto: Plataforma per una Escola Inclusiva

Milers de persones es van concentrar aquest dissabte al centre de Valladolid en una manifestació convocada per la Plataforma Educació Inclusiva Sí, Especial També per defensar la continuïtat dels centres d’educació especial i criticar el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) per haver proposat el seu tancament perquè tots els seus alumnes passin a centres d’educació ordinaris.

Aquesta és la mesura que contempla el projecte de Llei Orgànica per a la Reforma de la Llei Orgànica d’Educació (LOMLOE), també coneguda com a “Llei Celaá”, després que el CERMI presentés l’esmena 502 que va ser aprovada pel Consell Escolar de l’Estat.

La mobilització de Valladolid es va estendre a altres províncies de la Comunitat de Castella i Lleó i també a la Comunitat de Madrid.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content