MultiSignes tanca la campanya de micromecenatge pel documental 5-2=7 sobre la sordceguesa

Un total de 50 mecenes han aportat 4.100 euros

campanya micromecenatge documental sordceguesa multisignes
Els productors esperen que el documental s’estreni el juliol de 2019 // Foto: MultiSignes

Un total de 50 mecenes han aportat 4.100 € a 5-2=7, el documental sobre sordceguesa de la productora banyolina MultiSignes. Aquests diners serviran per finalitzar les gravacions i realitzar el muntatge del documental, així com per fer-ne la màxima difusió possible.

Després de l’exitosa campanya de micromecenatge, la productora ja ha iniciat la segona fase de gravacions i té concertades diverses entrevistes. El proper mes de març començarà l’edició i el muntatge del documental. Anna Maria Martín i David Riera, codirectors i productors de 5-2=7, en preveuen la preestrena el juliol del 2019. Serà llavors, també, quan els mecenes rebran les seves recompenses per haver col·laborat en el projecte.

BANER_300X250

El documental 5-2=7 és un treball social sobre la sordceguesa, una discapacitat sensorial molt poc coneguda, però que afecta més de 3.000 persones a Catalunya. El documental és un viatge personal a través del testimoni de persones sordcegues que expliquen quins són els seus reptes diaris, exposen les seves necessitats i capacitats i relaten com la sordceguesa els ha canviat la vida. El treball inclou, també, el testimoni de les persones del seu entorn, de professionals i de tots aquells que els acompanyen en la seva lluita diària.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*