Dissabte, 15 maig 2021
spot_img
IniciEntitatsMontserrat Pallarès reelegida com a presidenta de COCEMFE Barcelona 4 anys més

Montserrat Pallarès reelegida com a presidenta de COCEMFE Barcelona 4 anys més

Per unanimitat de les 23 entitats federades i una única abstenció

montserrat pallarès cocemfe bcn
Montserrat Pallarés (quadre emmarcat) durant l’assemblea telemàtica // Foto: COCEMFE BCN

Divendres passat va sortir reelegida Montserrat Pallarès com a presidenta de la Federació Francesc Layret (COCEMFE Barcelona) per quatre anys més. Al ser la única candidatura presentada, Pallarès va ser reelegida per unanimitat de les 23 entitats federades i amb una única abstenció.

La presidenta va accedir al càrrec el 2018, quan va substituir a Pilar Díaz, que en aquell moment va ser nomenada Secretària d’Estat de Serveis Socials.

La nova Junta Directiva suposa la continuïtat de l’equip actual, amb les úniques baixes d’Abel Muñoz de l’Associació La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple i d’Agustín Gómez (ATAM). Per tant, continuarà exercint la Vicepresidència Enric Net (Cordibaix), Rosa Casals (AFANOC) seguirà com a Secretària de la Federació i Carlos Lázaro (Amputats Sant Jordi) repetirà com a Tresorer. A les vocalies existents, ocupades per Roser Roigé (Parkinson Catalunya), Bertrand de Five (Adapta2) i Javier Rojano (Cemfis), se n’afegeixen 3 de noves que ocuparan Pilar Lucas (Lupus ACLEG), Javier de Oña (DKV Integralia) i Frederic Crespo (Step by Step).

La nova Junta Directiva serà l’encarregada d’elaborar, de manera participativa amb les entitats, el Pla Estratègic 2021-2024, emmarcat en la Convenció de les NNUU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. Incorporarà el compliment dels ODS-Agenda 2030 i contemplarà, entre d’altres, aspectes relacionats amb els efectes de la COVID19 en les persones amb Discapacitat física i orgànica.

La reelecció de Montserrat Pallarès al capdavant de COCEMFE Barcelona es va produir de forma telemàtica en el marc de l’Assemblea Extraordinària de la federació.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES