Diumenge, 28 novembre 2021
IniciEntitatsMontserrat Pallarès reelegida com a presidenta de COCEMFE Barcelona 4 anys més

Montserrat Pallarès reelegida com a presidenta de COCEMFE Barcelona 4 anys més

Per unanimitat de les 23 entitats federades i una única abstenció

montserrat pallarès cocemfe bcn
Montserrat Pallarés (quadre emmarcat) durant l’assemblea telemàtica // Foto: COCEMFE BCN

Divendres passat va sortir reelegida Montserrat Pallarès com a presidenta de la Federació Francesc Layret (COCEMFE Barcelona) per quatre anys més. Al ser la única candidatura presentada, Pallarès va ser reelegida per unanimitat de les 23 entitats federades i amb una única abstenció.

La presidenta va accedir al càrrec el 2018, quan va substituir a Pilar Díaz, que en aquell moment va ser nomenada Secretària d’Estat de Serveis Socials.

diari-discapacitat-300x250e

La nova Junta Directiva suposa la continuïtat de l’equip actual, amb les úniques baixes d’Abel Muñoz de l’Associació La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple i d’Agustín Gómez (ATAM). Per tant, continuarà exercint la Vicepresidència Enric Net (Cordibaix), Rosa Casals (AFANOC) seguirà com a Secretària de la Federació i Carlos Lázaro (Amputats Sant Jordi) repetirà com a Tresorer. A les vocalies existents, ocupades per Roser Roigé (Parkinson Catalunya), Bertrand de Five (Adapta2) i Javier Rojano (Cemfis), se n’afegeixen 3 de noves que ocuparan Pilar Lucas (Lupus ACLEG), Javier de Oña (DKV Integralia) i Frederic Crespo (Step by Step).

La nova Junta Directiva serà l’encarregada d’elaborar, de manera participativa amb les entitats, el Pla Estratègic 2021-2024, emmarcat en la Convenció de les NNUU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. Incorporarà el compliment dels ODS-Agenda 2030 i contemplarà, entre d’altres, aspectes relacionats amb els efectes de la COVID19 en les persones amb Discapacitat física i orgànica.

La reelecció de Montserrat Pallarès al capdavant de COCEMFE Barcelona es va produir de forma telemàtica en el marc de l’Assemblea Extraordinària de la federació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES