migranodearena.org guardona les millors campanyes de crowfunding social de 2018

A la gala de la VIII edició dels Premis migranodearena.org

premi campanyes crowfinding migranodearena
El repte personal guardonat va ser el de Joxé Luis Cabezuelo a favor del càncer // Foto: migranodearena.org

A finals de març va tenir lloc la gala d’entrega de la VIII edició dels Premis migranodearena.org per guardornar les millors campanyes de crowfunding social de 2018.

FREEFORMSTYLE-600X300

La plataforma migranodearena.org va recaptar 1,53 milions per a finalitats benèfiques durant el passat exercici. Destaca per una potent capacitat de convocatòria que es tradueix en els 1.100 reptes solidaris que acull cada any.

banner_300x200_entrenuvols

Enguany es va distinguir com a ‘Persona més solidària’ a José Luis Cabezuelo pel repte solidari “Sevilla-Albacete 679 Km pedalejant sense dormir per investigar el càncer infantil” a favor de l’Associació NEN (Niños Enfermos de Neuroblastoma). Pablo, el fill de José Luis, va ser diagnosticat de neuroblastoma amb només 2 anys i 9 mesos.

Com a ‘ONG més activa’ va ser distinguida l’Associació càncer de Mama Metastàtic pel repte solidari “Temps i esperança pel càncer de mama metastàtic: projecte Cronos-Hope”, dirigit a oferir a pacients amb càncer de mama metastàtic l’oportunitat d’un tractament específic segons les alteracions genètiques detectades en el seu tumor.

En l’apartat de ‘Empresa més compromesa’, el premi va ser per Auxadi pel repte solidari “Torneig Solidari de Futbol Sala Auxadi 2018” a favor d’Aleph-tea, una organització que ajuda a millorar la vida de les persones amb trastorns de l’espectre de l’autisme i a les seves famílies.

També es va lliurar el III Premi ‘La causa del mes’, impulsat conjuntament per migranodearena.org i Obra Social “La Caixa”. En aquesta ocasió, les organitzacions guanyadores van ser Fundación Síndrome de Dravet, Fundació Josep Carreras, Fundación Aladina, Solidarios sin fronteres, Associació càncer de Mama Metastàsic, Sant Joan de Déu Solidaritat, ACNUR, NouSol, Fundació Fero, Comité de Emergencia, ASPANION i Fundació Pasqual Maragall.

La plataforma de micromecenatge social migranodearena.org va véixer el 2009 i des de llavors ha recaptat 8 M€ per finançar projectes socials. L’àrea de salut i recerca és la que més campanyes aglutina amb al voltant del 46% de les iniciatives, seguida per l’àmbit de cooperació internacional (26%), la integració i inclusió (10%), ajuda a refugiats (6,6%) i protecció als animals (6,6%).

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*