MIFAS millora les seves instal·lacions amb dues subvencions de la Fundació ONCE

Finalitza el sistema de climatització de la Residència i equipa el seu Centre de Formació

subvencions instal·lacions grup mifas centre formació
Una de les subvencions ha servit per equipar el nou Centre de Formació // Foto: Grup MIFAS

La Fundación ONCE, dins del seu Pla de Prioritats 2016, ha atorgat dues subvencions al Grup MIFAS amb les que s’han dut a terme dues accions, una d’elles ha estat la finalització de l’última fase de la climatització de la segona i la tercera planta de la Residència MIFAS a Girona. Amb aquesta millora, cada persona usuària pot graduar la temperatura de la seva habitació, depenent de les necessitats personals de cadascú. Recordem que a la residència de MIFAS hi viuen 36 persones, totes elles amb discapacitat física severa i amb necessitats personals molt diferents. Les persones amb mobilitat reduïda són més susceptibles a les altes i baixes temperatures i amb aquesta acció s’ha aconseguit un nivell òptim de confort.

L’altra acció que s’ha dut a terme ha estat l’equipament del Centre de Formació MIFAS.  Amb la subvenció atorgada s’han equipat les aules d’aquest nou punt formatiu ubicat al carrer Castell de Solterra, 4 de Girona.  Aquest local, propietat de Grup MIFAS i on hi havia la gerència de les empreses fins a l’any 2010, es van rehabilitar i adequar fer ubicar-hi el Nou Centre de Formació del Grup. El seu objectiu és potenciar l’activitat formativa dels usuaris de la Borsa Laboral de l’entitat, tots ells amb discapacitat física i en recerca activa de feina.

BANER_300X250

Al llarg del 2017, es sol·licitarà ser centre col·laborador del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i participar en la convocatòria anual de formació ocupacional que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*