Dimarts, 19 octubre 2021
IniciInclusió LaboralMIFAS incorpora 94 nous treballadors a la seva plantilla des del mes...

MIFAS incorpora 94 nous treballadors a la seva plantilla des del mes de juny

Principalment per a la gestió de zones blaves i aparcaments

Controladora de pàrkings i zona blava // Foto: Grup MIFAS

El Grup MIFAS ha incorporat a la seva plantilla un total de 94 persones des del passat mes de juny per cobrir diferents llocs de treball, sobretot per a la gestió de les zones blaves i aparcaments de diferents municipis de la costa de Girona i Barcelona.

La majoria d’aquests llocs de treball han estat generats pels Centres Especials de Treball de MIFAS i els perfils més demandats han estat els de controlador/a de pàrquing i zones d’estacionament regulat, agent cívic i agent informatiu, dels quals hi ha hagut un total de 82 insercions, seguit de curador/a i neteja.

Amb la incorporació d’aquestes persones la plantilla del Grup MIFAS ha arribat a un total de 402 persones, i es preveu que abans d’acabar l’estiu es faci alguna incorporació més.

El procés de selecció dels candidats, provinents de la borsa de treball de persones amb discapacitat, es fa a través d’un equip multidisciplinari del Servei d’Integració Laboral de l’entitat, que avalua el lloc de treball, fa les entrevistes de selecció i el posterior acompanyament al seu lloc de treball.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES