Més de 500 persones sordes demanen a Granollers “ser més visibles a la societat”

Es commemora el Dia Internacional de les Persones Sordes

granollers dia internacional persones sordes societat fesoca
Cartell DIPS 2017 // Foto: FESOCA

Unes 500 persones es van reunir dissabte passat a Granollers per reivindicar-se i commemorar el Dia Internacional de les Persones Sordes, en una trobada organitzada per la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) amb el suport de l’Ajuntament de Granollers i la Diputació de Barcelona.

Al crit de “volem formar part de la societat”, les persones sordes van llegir un comunicat en el qual demanen “que la nostra realitat deixi de ser invisible, que es respectin els nostres drets i que es combati el desconeixement, la manca de voluntat i els prejudicis sobre el nostre col·lectiu en general i, sobre les llengües de signes i els que les utilitzem”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada va començar amb una recepció a l’Ajuntament per part de l’alcalde Josep Mayoral. Posteriorment tots els participants es van desplaçar a la Porxada per fer la presentació de l’acte central de la jornada. Un cop finalitzat l’acte els assistents van celebrar al migdia un dinar de germanor al restaurant Ciutat de Granollers i a la tarda van assistir a una trobada a la seu de l’Associació de Persones Sordes de Granollers a l’Espai Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*