Més de 200 persones assisteixen a l’entrega dels Premis Integra XXI de Down Lleida

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Àngel Ros

angel-ros-entrega-premis-integra-xxi-integracio-laboral-persones-discapacitat
L’alcalde Àngel Ros va assistir al sopar organitzat per Down Lleida // Foto: Hermínia Sirvent

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va assistir divendres a l’acte de lliurament dels premis Integra XXI que es va fer divendres en el decurs d’un sopar al qual van assistir més de 200 persones i en el que els guardonats van ser obsequiats amb unes obres de l’artista Víctor P. Pallarès, que durant els darrers nou anys ha col·laborat amb els organitzadors, aportant els seus treballs com a premis.

Aquests premis, que lliura l’associació Down Lleida, reconeixen aquelles empreses que fomenten la contractació a persones amb discapacitat intel·lectual al mercat laboral. Enguany els guardonats han estat les empreses Benito Arnó e Hijos, Romero Polo y Supsa Supermercats Pujol.

BANER_300X250

Integra XXI és el servei d’inserció sociolaboral per a persones amb síndrome de Down i d’altres discapacitats intel·lectuals, a l’empresa ordinària. Aquest servei es va iniciar el 2003 i utilitza la metodologia del Treball amb Suport.

El paer en cap va felicitar els guanyadors, els va agrair la seva sensibilitat, “imprescindible per fer una societat amb oportunitats per tothom” i va destacar “el dinamisme, la força i l’empenta de Down Lleida, una entitat que es mou pel millor dels valors: donar oportunitats a les persones amb Síndrome de Down, fer visible a la societat la seva potencialitat i vetllar pel seu desenvolupament personal ple en el present i futur”. L’alcalde també els va felicitar per la recent inauguració de l’ampliació del seu local “desitjo que sigui un espai que us permeti, encara més, desenvolupar les vostres activitats i projectes” va concloure.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*