Arrenca la Lliga BBVA Hockey Plus per a persones amb discapacitat intel·lectual

Està organitzada per la Federació Catalana d’Hockey

primer-partit-de-la-lliga-bbva-hockey-plus
La setmana passada es van disputar els primers partits // Foto: Fundació Fupar

El passat cap de setmana van tenir lloc el primers partits de la Lliga BBVA Hockey Plus, la primera competició regular a nivell de Catalunya jugada entre equips d’hoquei herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual. Els jugadors pertanyen a diferents o escoles d’educació especial i juguen en vuit clubs de hoquei catalans: Club Egara, ATHC, CD Terrassa, Barça, Junior, Polo, Catalonia i Iluro.

La Lliga BBVA Hockey Plus és una aposta inclusiva del Grup BBVA, la Fundació Fupar i la Federació Catalana d’Hoquei perquè persones amb discapacitat intel·lectual que habitualment juguen a hoquei tinguin una lliga organitzada amb els mateixos drets i deures que la resta d’equips i competicions.

BANER_300X250

Aquesta competició comptarà amb la participació de 10 equips dividits en dos grups per nivells d’habilitat de joc. Al Grup A, que jugarà un campionat a tres voltes, participaran l’Atlètic Terrassa, Junior FC, CD Terrassa i FC Barcelona, mentre que al Grup B, que jugarà a dos voltes, hi estaran el FC Barcelona, Catalònia HC, Iluro HC, RC Polo, Cub Egara i Atlètic Terrassa.

La Lliga BBVA Hoquei Plus, que està organitzada per la Federació Catalana d’Hoquei, ha començat la competició amb 120 jugadors federats, que podran disputar la el seu campionat de forma totalment normalitzada, ja que l’objectiu principal d’aquesta iniciativa és aconseguir la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*