Dissabte, 22 gener 2022
IniciEsport AdaptatArrenca la Lliga BBVA Hockey Plus per a persones amb discapacitat intel·lectual

Arrenca la Lliga BBVA Hockey Plus per a persones amb discapacitat intel·lectual

primer-partit-de-la-lliga-bbva-hockey-plus
La setmana passada es van disputar els primers partits // Foto: Fundació Fupar

El passat cap de setmana van tenir lloc el primers partits de la Lliga BBVA Hockey Plus, la primera competició regular a nivell de Catalunya jugada entre equips d’hoquei herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual. Els jugadors pertanyen a diferents o escoles d’educació especial i juguen en vuit clubs de hoquei catalans: Club Egara, ATHC, CD Terrassa, Barça, Junior, Polo, Catalonia i Iluro.

La Lliga BBVA Hockey Plus és una aposta inclusiva del Grup BBVA, la Fundació Fupar i la Federació Catalana d’Hoquei perquè persones amb discapacitat intel·lectual que habitualment juguen a hoquei tinguin una lliga organitzada amb els mateixos drets i deures que la resta d’equips i competicions.

Aquesta competició comptarà amb la participació de 10 equips dividits en dos grups per nivells d’habilitat de joc. Al Grup A, que jugarà un campionat a tres voltes, participaran l’Atlètic Terrassa, Junior FC, CD Terrassa i FC Barcelona, mentre que al Grup B, que jugarà a dos voltes, hi estaran el FC Barcelona, Catalònia HC, Iluro HC, RC Polo, Cub Egara i Atlètic Terrassa.

La Lliga BBVA Hoquei Plus, que està organitzada per la Federació Catalana d’Hoquei, ha començat la competició amb 120 jugadors federats, que podran disputar la el seu campionat de forma totalment normalitzada, ja que l’objectiu principal d’aquesta iniciativa és aconseguir la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content