Meritxell Ruiz fa una visita institucional al Centre de Recursos Educatius ONCE

La consellera d'Ensenyament recorre les distintes aules del Centre

meritxell-ruiz-visita-institucional-once-cre
La consellera va visitar les distintes aules del Centre // Foto: ONCE Catalunya

La consellera d’Ensenyament Meritxell Ruiz i Carme Ortoll, directora general d’Educació Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament, van fer ahir una visita institucional a les instal·lacions del Centre de Recursos Educatius CREDV / CRE ONCE Barcelona, pioner en la integració dels nens cecs a les escoles ordinàries.

Acompanyades per Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Manel Eiximeno, director del CREDV/CRE ONCE Barcelona i Irene Ginebra, directora tècnica pedagògica del centre, Ruiz i Ortoll van visitar la sala de informàtica i el aula de música, totes dues amb activitats amb alumnes; el taller de contes, les sales de mapes i maquetes i les sales d’atenció/ estimulació precoç.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un cop finalitzada la visita institucional, la consellera va poder mantenir amb els responsables del centre un intercanvi d’impressions i va signar el llibre d’honor de l’Organització.

El CRE, sota el marc del conveni existent entre el Departament d’Ensenyament i l’ONCE des de 1985, s’encarrega de coordinar els programes educatius dels afiliats i supervisa l’evolució dels alumnes integrats en l’educació ordinària. També treballa directament en el camp de la investigació, l’adaptació curricular, la formació de professionals i la innovació educativa. Actualment, a Catalunya hi ha 1.178 estudiants cecs o amb deficiència visual greu. El seu àmbit d’intervenció s’estén a Aragó, Illes Balears, Navarra i La Rioja.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*