Girona inaugura un ascensor per persones amb mobilitat reduïda que connecta dos barris

L’obra s’ha fet gràcies als pressupostos participats de la ciutadania

inauguracio-ascensor-millora-mobilitat
Acte de la posada en marxa del nou ascensor // Foto: Ajuntament de Girona

Dimarts passat es va posar en marxa l’ascensor públic ubicat al passatge dels Picapedrers i que permet connectar els barris de Vista Alegre-Carme amb Pedreres-Fora Muralla a la ciutat de Girona. Aquesta instal·lació farà possible unir els dos barris d’una forma més accessible i possibilitarà a les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat salvar el desnivell que hi ha entre el carrer de Vista Alegre i el carrer d’Isabel la Catòlica.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, regidor d’Associacions, Participació i Sostenibilitat i regidor del barri, Eduard Berloso, van participar a l’acte de posada en funcionament de l’elevador juntament amb la presidenta de l’Associació de Veïns de Pedreres-Fora Muralla, Pilar Adroher; la presidenta de l’Associació de Veïns de Vista Alegre-Carme, Mercè Vilamitjana, i diversos veïns de la zona.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’alcaldessa va destacar en la inauguració el caràcter reivindicatiu d’aquesta millora, ja que s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració ciutadana a través dels pressupostos participats. Els dos barris van proposar destinar la quantitat que tenien assignada per als pressupostos participats del 2014 i part de la del 2015, un total de 120.000 euros que inclouen, entre altres, l’adjudicació de les obres d’instal·lació de l’ascensor públic, que es va fer el desembre del 2015 a l’empresa Citylift SA per un import de 113.092’87 euros.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*