Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSMas Albornà impulsa els valors de l’economia social i solidària entre les...

Mas Albornà impulsa els valors de l’economia social i solidària entre les empreses del Penedès

La Fundació ha creat un rol dedicat exclusivament a la prospecció, inserció i relació amb les empreses per ajudar-les a alinear-se amb la Responsabilitat Social Corporativa (RSC)

mas albornà economia social i solidària mas albornà empreses Penedès
L’economia social i solidària beneficia a les persones amb discapacitat // Foto: Fundació Mas Albornà

La Fundació Mas Albornà, reconeguda per la seva dedicació a la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i en risc d’exclusió al Penedès, ha implementat una nova iniciativa per establir una millor relació amb les empreses locals. Aquesta nova estratègia té com a objectiu principal ajudar les empreses del territori a alinear-se amb els valors de l’economia social i solidària.

Per aconseguir això, la Fundació ha creat un rol dedicat exclusivament a la prospecció, inserció i relació amb les empreses. La missió d’aquesta persona és actuar com a pont entre les necessitats de les empreses que volen dur a terme accions socialment responsables i els serveis que ofereix la Fundació.

El propòsit és establir nous canals de comunicació amb el teixit empresarial local, identificar les necessitats específiques de cada empresa i proporcionar solucions personalitzades que els permetin complir amb els seus objectius de Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Joan Clotet, director general de la Fundació, destaca: “Cada vegada hi ha més empreses compromeses amb el territori i la nostra missió és facilitar-los el camí. Les empreses amb una cultura empresarial compromesa han de reconèixer que Mas Albornà és la seva porta d’entrada, el seu company de viatge de confiança en el món de la RSC.”

Les empreses tenen diverses opcions per a col·laborar amb la Fundació, com contractar serveis del Centre Especial de Treball, organitzar activitats de voluntariat corporatiu, realitzar accions de sensibilització a mida o adquirir productes elaborats per la Fundació, com els de la seva xarcuteria social.

El principal objectiu d’aquesta col·laboració és generar llocs de treball per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social.

A través d’aquesta iniciativa, Mas Albornà busca destacar l’impacte social de les empreses que col·laboren amb la Fundació i promoure una cultura empresarial compromesa amb la inclusió, la diversitat i els valors de l’economia social i solidària.

Amb la seva experiència i coneixement dels reptes socials del territori, la Fundació Mas Albornà es converteix en un aliat clau per a les empreses que volen incorporar pràctiques de RSC a la seva estratègia de negoci, contribuint a construir un Penedès més compromès i responsable.

La RSC ja no és només una pràctica empresarial habitual; el seu objectiu és contribuir activament al benestar de la societat i del medi ambient. Les empreses que es comprometen amb la RSC no només busquen el benefici econòmic, sinó que també prioritzen el seu impacte social i ambiental.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content