Martorell acull el Torneig de Cloenda de la 11a Lliga de futbol sala ‘Esport i Salut’

Enguany el Torneig s’emmarca dins la 8a Festa del Futbol Català

martorell torneig cloenda futbol i salut
Les instal·lacions esportives municipals de Martorell acolliràn el Torneig de Cloenda // Foto: Salut Mental Catalunya

Demà 10 de juny entre les 10 i les 14h se celebra a les Instal·lacions Esportives Municipals de Martorell el Torneig de Cloenda de la 11a Lliga de futbol sala ‘Esport i Salut’, que organitzen el Club Social “Punt de Trobada”, que pertany a l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, i la Federació Salut Mental Catalunya.

Amb la jornada de demà es tanca una competició, que aplega més de 200 participants amb l’objectiu de crear un espai on les persones amb un trastorn mental puguin practicar l’esport en un ambient inclusiu i així millorar la seva qualitat de vida i lluitar, a la vegada, contra l’estigma que pateix aquest col·lectiu.

El Torneig comptarà amb la participació dels 15 equips de la lliga i un equip convidat. Tots estan formats tant per persones amb trastorns mentals com per altres d’esportistes que han decidit formar part dels equips participants. Els partits del torneig de cloenda tenen una durada de 10 minuts, seguint la normativa de futbol sala i són arbitrats per àrbitres de la Federació Catalana de Futbol.

La jornada de la Cloenda s’emmarca dins de la 8a Festa del Futbol Català que la Federació Catalana de Futbol organitza a Martorell els dies 9, 10 i 11 de juny. La coincidència dels dos esdeveniments, juntament amb el conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Futbol i la Lliga Esport i Salut, ha fet possible que el torneig de futbol inclusiu formi part del programa d’actes d’aquesta festa.

Un cop finalitzada la competició es produiran els parlaments de Cristina Dalmau, Regidora de Serveis Socials l’Ajuntament de Martorell i Israel Molinero, president de la Federació Salut Mental Catalunya. Els trofeus els lliuraran, a més de Dalmau i Molinero, Miriam Riera, comunicació, cooperació i participació; Ma Cruz Santiago, presidenta de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord i el jugador de futbol sala del Barça B, Yeray Guardia, que apadrina enguany el Torneig.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*