Manresa acull un triple Campionat de Catalunya per a esportistes amb discapacitat intel·lectual

En les disciplines de gimnàstica, hoquei interior i handbol

manresa triple campionat catalunya esport discapacitat intel·lectual
Una de les disciplines serà el hoquei interior // Foto: Special Olympics Catalunya

Manresa rebrà aquest proper diumenge 19 de novembre aproximadament a 200 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu de Catalunya que competiran en les disciplines de gimnàstica, hoquei interior i handbol en un triple Campionat de Catalunya.

La triple competició està organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i Special Olympics Catalunya, i compta amb el suport de les entitats i organitzacions manresanes que col·laboren amb aquest esdeveniment (Egiba, Club Patí Manresa, Joviat i Ampans).

BANER_300X250

A la presentació de la competició Àlex Angosto, gerent de la Federació ACELL, va mostrar la satisfacció de presentar aquestes proves a Manresa per vàries raons: “perquè Manresa és una ciutat molt esportiva, amb bones instal·lacions, perquè el seu Ajuntament aposta per l’esport inclusiu; i pel suport d’entitats com Ampans i el club Egiba que són un exemple a seguir al país per treballar amb les persones discapacitades i per obrir les portes als seus esportistes”.

24è CAMPIONAT CATALUNYA D’HOQUEI INTERIOR

L’hoquei interior és l’esport que es fomenta que està 100% adaptat per a les persones amb discapacitat intel·lectual. En aquest Campionat de Catalunya seran 60 els jugadors que hi participaran repartits en 6 equips: TEB, GSIS Barcanova de Barcelona, Sant Tomàs Parmo de Vic, Flor de Maig de Cerdanyola del Vallès, El Vilar Patí Malgrat i el Club Hoquei Ripollet, un nou club que s’incorpora. La Sebastiana Baeta, del Club del Vilar, serà l’esportista que realitzarà la prova adaptada.

La competició es disputarà al Pavelló Municipal. Pujolet (Carrer de Sant Fruitós) -Manresa. Horari: 10:00h.-14:30h. 15:45h.-17:15h

11è CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HANDBOL

Els 8 equips que competiran diumenge, amb aproximadament 80 esportistes, estaran repartits en dos grups de competició. Grup 1:Acidh Hb (Barcelona), Dragons, Alfa Tegar Vilanova i La Geltrú i Solc Negre (Ripoll). Grup 2: Teb (Barcelona), Solc Taronja (Tarragona), Bellissens (Reus) i Linces.

Lloc: Pavelló Nou Congost (c/ Plana del Pont Nou, s/núm.). Accés per la carretera de Sant Joan – Manresa. Horari: 10:00h.-13:00h. 15:00h.-18:00h

23è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GIMNÀSTICA

Una cinquantena d’esportistes seran els que participaran en les proves de gimnàstica artística i rítmica. Entre els clubs participants hi haurà l’amfitrió, el Club Egiba, i també l’Associació Voluntaris “La Caixa”. Volcall de Lleida, Prodis de Terrassa, Associació Esportiva Catalònia de Ripollet, Fundació Finestrelles d’Esplugues de Llobregat, Club Esportiu Estel de Balaguer i l’Escola Esportiva ACELL de Barcelona.

Lloc: Pavelló Vell Congost ( c/ Plana del Pont Nou, s/núm.). Accés per la carretera de Sant Joan – Manresa. Horari: 10:00h.-13:45h. 15:15h.-18:00h. Hi haurà lliurament de premis a: 11:15h. /12:00h./16:35h./17:50h.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*