Majoria de jugadors catalans a la primera concentració de la selecció espanyola de rugbi adaptat

Estaran del 6 al 10 de desembre al CAR de Sant Cugat

concentració selecció nacional rugbi adaptat
La majoria de jugadors concentrats pertanyen al BUC de Barcelona // Foto: FCEDF

Del 6 al 10 de desembre tindrà lloc la primera concentració de la Selecció Nacional de rugbi adaptat a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat. En aquesta estada hi seran presents nou jugadors de la Federació Catalana, a més del seleccionador nacional i la segona entrenadora.

Els jugadors amb llicència de la Federació catalana són: Juan Carlos Fernández, Javier Quilles, Sergi Escobar, Ilian Rodrigo, Cristhian Paez, Edgar Escolan, Oriol Lluis i Marta LLaurador, tots ells jugadors del Barcelona Universitari Club i Marc Subiron del Club Esportiu Global Basket. A més, també hi ha jugadors de les Federacions Madrilenya, Aragonesa, Andalusa i Basca. El seleccionador nacional és David Campón amb Paula Murillo com a tècnica assistent.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta és la primera concentració que es realitza, amb l’objectiu de posar en marxa la nova selecció nacional de rugbi adaptat. Durant la concentració es portaran a terme diferents sessions d’entrenaments per aportar nous coneixements tècnics i tàctics a tots els jugadors participants.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*