Majoria de jugadors catalans a la primera concentració de la selecció espanyola de rugbi adaptat

Estaran del 6 al 10 de desembre al CAR de Sant Cugat

concentració selecció nacional rugbi adaptat
La majoria de jugadors concentrats pertanyen al BUC de Barcelona // Foto: FCEDF

Del 6 al 10 de desembre tindrà lloc la primera concentració de la Selecció Nacional de rugbi adaptat a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat. En aquesta estada hi seran presents nou jugadors de la Federació Catalana, a més del seleccionador nacional i la segona entrenadora.

Els jugadors amb llicència de la Federació catalana són: Juan Carlos Fernández, Javier Quilles, Sergi Escobar, Ilian Rodrigo, Cristhian Paez, Edgar Escolan, Oriol Lluis i Marta LLaurador, tots ells jugadors del Barcelona Universitari Club i Marc Subiron del Club Esportiu Global Basket. A més, també hi ha jugadors de les Federacions Madrilenya, Aragonesa, Andalusa i Basca. El seleccionador nacional és David Campón amb Paula Murillo com a tècnica assistent.

BANER_300X250

Aquesta és la primera concentració que es realitza, amb l’objectiu de posar en marxa la nova selecció nacional de rugbi adaptat. Durant la concentració es portaran a terme diferents sessions d’entrenaments per aportar nous coneixements tècnics i tàctics a tots els jugadors participants.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*