Divendres, 22 setembre 2023
IniciDISCAPACITATL’obrador de galetes El Rosal afronta la campanya de Nadal amb més...

L’obrador de galetes El Rosal afronta la campanya de Nadal amb més capacitat de producció i una nova imatge

obrador el rosal nova imatge campanya nadal
Tot l’equip de l’obrador posant amb la nova imatge // Foto: Associació Alba

L’obrador de galetes El Rosal ha presentat a les seves instal·lacions la nova imatge corporativa i el nou disseny dels seus packs de galetes. Una imatge dissenyada per l’estudi de Griselda Martí (Gris Careful disign) com a col·laboració i de manera desinteressada. “Hem intentat transmetre a través d’aquest disseny els valors de la qualitat, la senzillesa, les persones i molt important, l’empatia. Volem que la gent senti empatia cap al nostre producte i en conseqüència cap al projecte social que hi ha al darrere. Per això vam apostar en personificar el pack i posar el producte al centre de manera divertida i original” va explicar Griselda Martí. S’espera que la nova imatge de pack pugui obrir noves vies de comercialització, en sectors i àmbits on fins ara no s’hi havia arribat.

ICF23_Baner Financament-300x600

La presentació també va servir per donar a conèixer les novetats en les inversions realitzades pel Rosal que responen a la segona fase del pla de creixement que el projecte està portant a terme des de 2013. Una inversió d’uns 200.000€ aproximadament que s’ha finançat gràcies a subvencions, donacions, un crèdit i una nova emissió de títols participatius. “Hem invertit en una rotatòria, una màquina de xocolatejar, una cambra freda, una amassadora i una màquina d’empaquetar. Aquestes inversions permetran al Rosal

augmentar la producció de les galetes de 7500kg a 10.000kg, fer més polivalent el treball de les persones que hi treballen i per tant millorar la seva qualitat en el treball; millorar la conservació de la galeta i la seva qualitat i, en definitiva, millorar l’eficiència del procés d’elaboració”;ha explicat Núria Cendoya, una de les responsables de l’obrador El Rosal.

Aquesta serà la primera campanya de Nadal amb tota la nova maquinària i amb el nou pack. Els responsables esperen poder veure-hi ja els primers resultats positius i complir les previsions d’augment de la facturació previstes d’un 30% més i arribar als 210.000€ anuals.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content