L’ONCE presenta un cupó commemoratiu del 25è aniversari dels Jocs Olimpics i Paralímpics de Barcelona’92

5,5 milions de cupons estaran dedicats al sorteig del 13 de setembre

CUPÓ 25 ANYS JOCS OLÍMPICS i PARALÍMPICS BCN 92
Acte de presentació del cupó commemoratiu dels Jocs de Barcelona // Foto: ONCE Catalunya

Ahir va tenir lloc a la seu d’ONCE Catalunya l’acte de presentació del cupó que l’Organització dedicarà el proper 13 de setembre a commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92.

L’acte ha estat un homenatge per commemorar l’esperit inclusiu i integrador de Barcelona 92, que s’ha acabat construint un puzle gegant amb la imatge del cupó, que feia 7 metres de llargada per 4 d’amplada.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La imatge de 5,5 milions de cupons d’aquell dia són una clara reivindicació de la germanor entre els Jocs Olímpics i Paralímpics que es va viure a Barcelona. A la part esquerra figura un moment de la cerimònia d’inauguració amb la famosa salutació HOLA! a l’Estadi Olímpic i a la dreta un moment de la desfilada inaugural dels atletes paralímpics. També hi són els logos dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics amb colors vermell, blau i groc i  la llegenda: ‘Juegos Olímpicos y Paralímpicos de Barcelona ’92. Amics per sempre/Amigos para siempre.

L’acte va comptar amb la participació de Jaume Asens, tinent d’alcalde de l’Àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Miquel Abad, conseller delegat del COOB’92; Jordi Sans, director de l’UFEC i waterpolista guanyador de la medalla d’argent a Barcelona 92; Alberto Jofre, director gerent del Comité Paralímpico Español; Marta Carranza, coordinadora dels actes de celebració dels 25 anys de BCN92, de l’Institut Barcelona Esports.; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial, entre d’altres.

BANER_300X250

També hi han participat diferents esportistes paralímpics com Raquel Díaz, Matilde Ruíz, Gemma Sevillano; entrenadors com David Huguet, Antonio Blanco i Bertran de Five; els presidents i representants de les diferents federacions de persones amb discapacitat com Manel Eiximeno, Josep Giménez i Víctor Fernández; voluntaris dels JJOO i JJPP com  Andrés del Castillo i Lluis Tarragó i l’afiliat Ricard Crivillers, nascut el 5 de setembre del 92.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*