Dimarts, 19 octubre 2021
IniciDiscapacitatL'ONCE presenta el cupó dedicat als 100 anys del tren a Les...

L’ONCE presenta el cupó dedicat als 100 anys del tren a Les Planes

cupó-once-tren-les-planes
Presentació del cupó a l’estació de Plaça Catalunya dels FGC // Foto: ONCE

Ahir al matí es va presentar el cupó que l’ONCE destinarà el proper 28 de novembre als 100 anys del tren a Les Planes i que portaran la llegenda “100 anys del tren a Les Planes” i una imatge de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

La presentació d’aquesta dedicatòria, que portaran 5,5 milions de cupons, va tenir lloc a l’estació de Pl. Catalunya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb la presència d’Enric Ticó, president de FGC; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial.

El cupó ret un homenatge a l’arribada, ara fa cent anys, del primer tren a Les Planes que va representar més que la comunicació directa amb Barcelona: va ser el primer gran pas per a l’electrificació de la indústria i la vida quotidiana catalana.

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar “La Paga” de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros. Tindran premi de 500 euros els números anterior i posterior al premiat; i premi de 200, 20, i 6 euros a les quatre, tres i dues darreres xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments d’1,5 euros a l’última i primera xifra.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES