L’ONCE participa col·laborant en l’exposició ‘Toca tocar. Dibuixos de la ceguesa’ al Museu d’Art de Girona

S’inaugura el proper 15 de juny a les 12h

exposició-dibuixos-persones-ceguesa-museu-art-girona
És una mostra de làmines de set autors amb ceguesa // Foto: ONCE Catalunya

El proper dissabte 15 de juny a las 12h tindrà lloc al Museu d’Art de Girona la inauguració de l’exposició Toca tocar. Dibuixos de la ceguesa, una mostra de dibuixos realitzada per set autors, tots ells afiliats a l’ONCE.

FREEFORMSTYLE-600X300

La mostra que es presenta és el resultat d’un taller de dibuix per a persones cegues realitzat a partir de la representació d’objectes de la vida quotidiana, permetent copsar la importància de la línia i el traç, més enllà de l’estètica, com a mitjà d’exploració del món més immediat.

L’ONCE ha col·laborat amb la producció de les làmines que van fer set afiliats adscrits a l’agència de Girona en un taller el passat mes de gener, dibuixant en unes làmines de plastilina un objecte que prèviament havien tocat.

El projecte és fruit del treball de final d’estudis de grau en Disseny gràfic de Genís Ibanco (ESDAP, Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot), que recentment ha estat premiat amb un accèssit als Premis Gaudeamus del Col·legi de Dissenyadors Gràfics i ha estat seleccionat per als premis Laus de l’ADG-FAD.

A la inauguració de l’exposició, que es podrà visitar del 15 de juny al 29 de setembre, assistiran Francisco Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona, i els set autors del dibuixos.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*