L’ONCE Catalunya celebra durant tot el cap de setmana Santa Llúcia, patrona de les persones cegues

Avui es fa un dinar de germanor amb venedors, afiliats i treballadors

dinar de germanor santa llúcia once
El dinar de germanor per Santa Llúcia sempre aplega un gran nombre de persones // Foto: ONCE Catalunya

L’ONCE viurà aquest dissabte 14 de desembre la celebració de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues, i el 81 aniversari de l’ONCE. Serà a l’edifici ONCE Catalunya de Barcelona amb un dinar de germanor amb venedors, afiliats, treballadors del Grup Social ONCE, del Centre de Recursos Educatius (CRE), del SBO, pensionistes, amics i persones vinculades a l’Organització.

El dinar estarà presidit per Ángel Sánchez, Director General de l’ONCE. Comptarà amb la participació de Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat; de Laura Pérez, tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona; David Bernardo,president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya i Enric Botí, delegat territorial.

BANER_300X250

Com cada any, durant l’acte es retrà homenatge a la millor venedora de l’any de l’ONCE a Barcelona, que en aquesta ocasió serà per Lourdes López Molina.

A més d’aquest dinar, més de 3.500 persones cegues celebren Santa Llúcia aquest cap de setmana amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya. Hi haurà celebracions a Badalona, El Prat de Llobregat, Figueres (Blanes i Girona), Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Sabadell, Tarragona (Reus), Terrassa, Vic i Vilanova.

La celebració de Santa Llúcia és un punt de trobada entre la gran família de l’ONCE Catalunya i la societat catalana. Una manera d’agrair la generositat de milers de ciutadans amb la compra del cupó, que permet dur a terme la tasca social de l’ONCE i la que presta a la resta del món de la discapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*