Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALL’obrador El Rosal genera 12 llocs de treball per elaborar les galetes...

L’obrador El Rosal genera 12 llocs de treball per elaborar les galetes i lots per la campanya de Nadal

obrador el rosal contractes campanya nadal lots
Persones elaborant els lots de Nadal a l’obrador El Rosal // Foto. Associació Alba

L’obrador de galetes El Rosal de l’Associació Alba, ha contractat per la campanya de Nadal a 12 persones, 6 amb especials dificultats, per a fer front a l’augment de la demanda tant de lots de Nadal com de les galetes que s’elaboren a l’obrador. Es tracta d’un dels moments més importants de l’any, on es realitzen el 66% de les vendes anuals, i per això, també es compta amb una desena de voluntaris que ajuden durant la campanya.

En campanya de Nadal a l’obrador hi està treballant un equip de 18 persones en 3 torns diferents (matí, tarda i nit). Dels 6.000 kg de galetes que van elaborar l’any passat per Nadal estimen arribar als 10.000kg aquest any gràcies a l’increment que hi ha hagut en comandes de lots on cada vegada més hi són presents les galetes de El Rosal. “Estem molt contentes amb les previsions d’aquest any. Hem tingut grans

comandes d’empreses que han escollit les nostres neules o arrugats per omplir els seus lots de Nadal. Per la seva qualitat, primer, i després pel seu valor social”, explica Mònica Viladot responsable dels lots de Nadal de l’Associació Alba i cogestora de El Rosal.

I és que, segons explica l’entitat, l’interès pels lots gastronòmics amb productes de qualitat i amb valor social ha anat augmentant en els darrers anys, també per un tema de responsabilitat empresarial. “En els nostres lots s’hi poden trobar productes elaborats per 12 entitats socials com les nostres galetes, o els vins de l’Olivera Cooperativa, els formatges d’Ampans o Fundació MAP, les melmelades de Can Moragues o la xocolata de la Fundació Casa Dalmases. També hi posem productes del territori de petits productors artesans”, explica Viladot.

Els dels lots de Nadal també donen ocupació a un grup de 25 persones del Centre Ocupacional que s’encarreguen de fer la seva manipulació. Per l’entitat és important posar en valor què i qui hi ha al darrere d’aquests lots, per això aquest any van acompanyats d’un missatge en un codi QR dirigit a totes aquelles persones que els gaudiran.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content