Diumenge, 24 octubre 2021
IniciEsport AdaptatL’Obra Social la “Caixa” es farà càrrec de les despeses del cos...

L’Obra Social la “Caixa” es farà càrrec de les despeses del cos de voluntariat dels Jocs Special Olympics 2018

conveni jocs special olympics despeses voluntariat
Els representants de les entitats en el moment de renovar l’acord // Foto: Special Olympics Catalunya

Els Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell-Andorra la Vella comptaran amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” per tal de tirar endavant la competició esportiva i social que tindrà lloc del 4 al 7 d’octubre amb més de 1.400 esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Xavier Garcia Hornos, director del centre d’institucions de CaixaBank a Barcelona, Susana Algarra, directora de banca d’institucions de CaixaBank, Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya i Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL, han signat un conveni de col·laboració per aquests propers Jocs Special Olympics 2018.

D’aquesta manera, l’entitat tornarà a estar al costat dels atletes amb discapacitat intel·lectual renovant el seu compromís. En aquesta ocasió, l’ajut de l’Obra Social “la Caixa” servirà per cobrir les despeses del cos de voluntariat dels Jocs. En aquest sentit, tant la Seu d’Urgell com Andorra la Vella ja han començat la Campanya de Voluntariat, ja que seran necessaris més de 600 voluntàries i voluntaris. Les tasques en què participaran seran: programa de lleure, secretaria, informació, xofers, acompanyants, allotjament, informàtica, avituallament, traductors, premsa, fotografia, esports, primers auxilis, control d’accessos, megafonia, suport a programes de salut, gestió de material, programa Young Athletes (Joves Atletes), cerimònies, recorregut de la torxa, etc.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES