Dissabte, 1 octubre 2022
Dissabte, 1 octubre 2022
IniciDiscapacitatL’Obra Social “la Caixa” destina 3,5 milions d’euros a impulsar la inserció...

L’Obra Social “la Caixa” destina 3,5 milions d’euros a impulsar la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables

obra-social-la-caixa-inserció-sociolaboral-col·lectius-vulnerables
Els projectes seleccionats promouen l’orientació i l’acompanyament // Foto: Obra Social “la Caixa”

Més de 20.000 persones amb discapacitat, trastorn mental o col·lectius en situació o risc de vulnerabilitat seran les beneficiàries directes dels ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” ha concedit aquest any a 140 projectes impulsats per entitats de tot l’Estat que promouen l’accés d’aquestes persones a una ocupació digna com a via d’integració social.  Els projectes seleccionats compten amb la participació de 2.987 empreses.

En total la inversió que es realitzarà serà de prop de 3,5 milions d’euros que s’emmarquen dins del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials 2019, adreçats a oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és promoure projectes que aposten per l’orientació, formació i acompanyament d’aquestes persones i a les empreses per tal de crear oportunitats d’inserció laboral que permetin facilitar la inclusió social. 

La present convocatòria compta amb quatre línies prioritàries: Formació per a la millora de l’ocupabilitat; Itineraris personalitzats d’acompanyament a les persones durant el procés d’inserció; Promoció de l’autoocupació i de l’emprenedoria; i Suport a les empreses d’inserció i als centres especials de treball.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat l’esforç i compromís de l’entitat “amb tots aquells col·lectius que lluiten per una societat més justa i igualitària, on les persones vulnerables tinguin oportunitats reals d’inserció social”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content