Diumenge, 24 setembre 2023
IniciDISCAPACITATL’Obra Social “la Caixa” destina 3,5 milions d’euros a impulsar la inserció...

L’Obra Social “la Caixa” destina 3,5 milions d’euros a impulsar la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables

obra-social-la-caixa-inserció-sociolaboral-col·lectius-vulnerables
Els projectes seleccionats promouen l’orientació i l’acompanyament // Foto: Obra Social “la Caixa”

Més de 20.000 persones amb discapacitat, trastorn mental o col·lectius en situació o risc de vulnerabilitat seran les beneficiàries directes dels ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” ha concedit aquest any a 140 projectes impulsats per entitats de tot l’Estat que promouen l’accés d’aquestes persones a una ocupació digna com a via d’integració social.  Els projectes seleccionats compten amb la participació de 2.987 empreses.

ICF23_Baner Financament-300x600

En total la inversió que es realitzarà serà de prop de 3,5 milions d’euros que s’emmarquen dins del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials 2019, adreçats a oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és promoure projectes que aposten per l’orientació, formació i acompanyament d’aquestes persones i a les empreses per tal de crear oportunitats d’inserció laboral que permetin facilitar la inclusió social. 

La present convocatòria compta amb quatre línies prioritàries: Formació per a la millora de l’ocupabilitat; Itineraris personalitzats d’acompanyament a les persones durant el procés d’inserció; Promoció de l’autoocupació i de l’emprenedoria; i Suport a les empreses d’inserció i als centres especials de treball.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat l’esforç i compromís de l’entitat “amb tots aquells col·lectius que lluiten per una societat més justa i igualitària, on les persones vulnerables tinguin oportunitats reals d’inserció social”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content