L’Obra Social “la Caixa” destina 3,5 milions d’euros a impulsar la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables

Beneficiaran a més de 20.000 persones de tot l’Estat

obra-social-la-caixa-inserció-sociolaboral-col·lectius-vulnerables
Els projectes seleccionats promouen l’orientació i l’acompanyament // Foto: Obra Social “la Caixa”

Més de 20.000 persones amb discapacitat, trastorn mental o col·lectius en situació o risc de vulnerabilitat seran les beneficiàries directes dels ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” ha concedit aquest any a 140 projectes impulsats per entitats de tot l’Estat que promouen l’accés d’aquestes persones a una ocupació digna com a via d’integració social.  Els projectes seleccionats compten amb la participació de 2.987 empreses.

En total la inversió que es realitzarà serà de prop de 3,5 milions d’euros que s’emmarquen dins del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials 2019, adreçats a oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

BANER_300X250

L’objectiu d’aquesta convocatòria és promoure projectes que aposten per l’orientació, formació i acompanyament d’aquestes persones i a les empreses per tal de crear oportunitats d’inserció laboral que permetin facilitar la inclusió social. 

La present convocatòria compta amb quatre línies prioritàries: Formació per a la millora de l’ocupabilitat; Itineraris personalitzats d’acompanyament a les persones durant el procés d’inserció; Promoció de l’autoocupació i de l’emprenedoria; i Suport a les empreses d’inserció i als centres especials de treball.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat l’esforç i compromís de l’entitat “amb tots aquells col·lectius que lluiten per una societat més justa i igualitària, on les persones vulnerables tinguin oportunitats reals d’inserció social”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*